Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case-Delete

ReferenssiDelete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista kokonaisvaltaisista ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidensa liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa.

Deleten ja Nomiksen yhteistyö alkoi vuonna 2018 Deleten halusta uudistaa ja siirtää omia räätälöityjä sovelluksiaan Microsoft Azure -pilvialustalle. Nomiksella on pitkä kokemus vastaavista järjestelmistä sekä ratkaisukehityksestä, ja oli siksi Microsoft Gold -kumppanina sovelluskehityksessä luonnollinen valinta Deleten palvelutoimittajaksi.

Delete valitsi pilottiprojektikseen työturvallisuusjärjestelmän uudistuksen. Sovellus nykyaikaistettiin skaalautuvaksi verkkosovellukseksi modernilla Microsoft ASP.Net MVC -tekniikalla. Näin samaa sovellusversiota voidaan käyttää luontevasti sekä toimistokäytössä isolla näytöllä että mobiilisti vaativissa työmaaolosuhteissa. Deleten oman henkilökunnan ja ulkoisten käyttäjien tunnistaminen pilviympäristössä toteutettiin kätevästi Azure AD-palveluna. Järjestelmän raportointi siirrettiin kokonaisuudessaan Microsoft PowerBI -raporteiksi. Näin Deleten raportointi saatiin keskitettyä, ja myös murrettiin perinteinen ajatustapa toteuttaa sisäinen raportointi.

Yhteistyö on jatkunut räätälöityjen sovellusten kehittämisellä mobiilikäyttöisiksi verkkosovelluksiksi sekä Deleten Azure-pilvialustan sovellusylläpitona. Nomis toimittaa myös muille asiakkailleen Azure Cloud Platform -ratkaisukehityksestä ja ylläpitoa.

Suosittelija:

Työskentely Nomiksen kanssa on ollut vaivatonta ja joustavaa. Heiltä löytyi myös ratkaisuun vaadittava substanssiosaaminen.

Petri Savo ICT-päällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nomis Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Delete
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Nomis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Nomis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nomis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Nomis - Muita referenssejä

Nomis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia