Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case Danske Bank: Tiedonhaun varmistaminen

ReferenssiDanske Bank on Pohjois-Euroopan suurimpia finanssialan yrityksiä. Sen yli 20 000 työntekijää hakee päivittäisessä työssään tietoa kymmenistä sisäisistä ja ulkoisista lähteistä.

Informaation läpi kahlaamiseen ei ole aikaa. Siksi tarvittavan tiedon täytyy järjestyä merkityksellisen sisällön, ei pelkästään hakusanojen perusteella. Tähän tarkoitukseen Danske Bank käyttää tarpeisiinsa räätälöityä tiedonhakujärjestelmää, jonka sydämessä sykkii Autonomy IDOL.

HAASTE

Informaatiointensiivisellä finanssialalla hakujärjestelmältä vaaditaan paljon. Tarvittavan informaation tulee olla saatavilla aina, joten haun teknisessä toimivuudessa ei ole moitteelle sijaa. Danske Bankilla haluttiin parempaa tukipalvelua Autonomy IDOLiin perustuvalle hakujärjestelmälle. Ehdottomaksi edellytykseksi asetettiin se, että kun ongelma tulee eteen, asiantuntija saadaan heti paikalle.

Tuen järjestäjäksi täytyi löytyä piinkova IDOL-asiantuntija. Tarvittaessa teknisille loppukäyttäjille tulee järjestää myös koulutuksia, sillä Danske Bank tahtoo kehittää oman IT-henkilöstönsä osaamista.

RATKAISU

Eficoden Kööpenhaminan toimiston asiantuntijat tutustuivat Danske Bankin IT-ympäristöön ja tapaan käyttää IDOL-pohjaista hakua. Sen pohjalta tehtiin tukisopimus, joka vastaa asiakkaan tarpeeseen lokaalille ja laadukkaalle tekniselle tuelle.

Teknisten loppukäyttäjien tyytyväisyys hakujärjestelmään nousi kohisten, kun tukeen saadaan yhteys heti, omalla kielellä ja ilman puhelimessa jonottelua. Eficoden asiantuntija kiiruhtaa paikan päälle, kun ongelmia ilmenee.

Danske Bankin IT-henkilöstöä on myös koulutettu hallitsemaan hakujärjestelmänsä paremmin. Näin toimii Eficode – ei toimittajaloukutusta vaan aktiivista kyvykkyyksien siirtoa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Eficode Oy

Tiedot

Tilaaja: Danske Bank

Lisätietoja

Yritysprofiili Eficode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Big Data

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Omat tagit

hp autonomy

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Muita referenssejä

Eficode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia