logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case Asiakastieto: Aina kartalla kiinteistötiedosta

Referenssi

Kiinteistö- ja maakauppa vaatii tekijöiltään tarkkuutta. Jokaisen detaljin on oltava kohdallaan, kun sovitaan suurista asioista. Eficoden Asiakastiedolle toteuttamassa Kiinteistötietopalvelussa päätöksentekoon tarvittavat tiedot löytyvät yhdestä luotettavasta lähteestä.

IHMISYSTÄVÄLLISESTI ESITETTYÄ TIETOA VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN

Asiakastiedolla ei haluta vain välittää dataa. Toiminnan ytimessä ovat helppokäyttöiset palvelut, joilla käyttäjät löytävät tarvitsemansa tiedot havainnollisessa muodossa. Verkkopalvelujen visuaalisuus ja interaktiivisuus ovat Asiakastiedolle strateginen valinta.

Yrityksen kunnianhimoinen tavoite oli kehittää markkinoiden edistyksellisin palvelu kiinteistötietoja työssään käyttäville kiinteistövälityksen, rahoituksen ja rakentamisen ammattilaisille. Vaativa kohderyhmä tarvitsee erilaisia karttoja, raportteja ja virallisia dokumentteja päivittäin.

Palvelun tehtävä on helpottaa käyttäjiensä työtä muokkaamalla vaikeasti tulkittavasta raakadatasta helposti saatavilla olevaa, ihmisystävälliseen muotoon pureskeltua tietoa. Palvelulta vaaditaan myös moitteetonta toimintaa liikkuvassa työssä.

KANNUKSET KIINTEISTÖALALTA

Eficode valitui palvelun toteuttajaksi tuttuna talona. Jo aiemmin saimme toteuttaa liiketoimintariskien tunnistamiseen kehitetyn Suhdekartta-palvelun, joka auttaa käyttäjää hahmottamaan liike-elämän verkostoja ja niihin sisältyviä riskejä. Kiinteistöasioissa olimme ehtineet ansaita kannuksemme Maanmittauslaitokselle toteutetun Kiinteistökaupan verkkopalvelun myötä.

Palvelu toteutettiin Asiakastiedon tiloissa ketterästi scrum-menetelmällä. Eficoden ohjelmistokehittäjien, käyttöliittymäsuunnittelijan ja ScrumMasterin lisäksi projektia työstivät Asiakastiedon omat asiantuntijat.

KAIKKI TARVITTAVA YHDESSÄ PALVELUSSA

Kiinteistötietopalvelu näyttää kiinteistöt käyttäjän valitsemilla karttatasoilla. Karttanäkymään saadaan helposti alueen maksuhäiriöluokitus, lähialueiden liikennemäärät, väestötiheydet ja muita hyödyllisiä tietoja. Samoin rakennusten sijainnit kiinteistöllä voidaan tarkastaa palvelun tarjoamista kartoista.

Palvelun avulla voidaan hakea viralliset Maanmittauslaitoksen tarjoamat kiinteistörekisteriotteet, rasitustodistukset sekä Asiakastiedon omat kiinteistötietoraportit. Saatavilla ovat myös rajapyykkitiedot sekä kauppahintarekisterin tiedot luovutuksista ja kauppahinnoista. Palvelu on integroitu Asiakastiedon muihin palveluihin, joten siirtyminen vaikkapa yritysraportteihin onnistuu näppärästi.

Kiinteistöammattilaisten innolla käyttöönottama palvelu on Asiakastiedon sopimusasiakkaiden käytettävissä Asiakastieto.fi:ssä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Eficode Oy

Tiedot

Tilaaja: Asiakastieto

Lisätietoja

Yritysprofiili Eficode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Muita referenssejä

Eficode - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia