Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case AM Security: Tehokkuutta turvallisuuden toimittamiseen

Referenssi

Tehokkuutta turvallisuuden toimittamiseen

Kotimainen turvallisuusalan monitoimija AM Security Oy ja tytäryhtiö AM Lukkoasema Oy uudistivat yhteistuumin toiminnanohjausjärjestelmänsä. Yritysten toimintakulttuuri otti ison harppauksen nykyaikaan senkin ansiosta, että mukaan integroitiin mobiili kenttäpalvelu asentajille.

”Halusimme yhtenäistää tietojärjestelmiä konsernin sisällä saadaksemme lisää tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä toimintaan”, kertoo AM Security Oy:n ja AM Lukkoasema Oy:n toimitusjohtaja Kari Järvinen. Molempien yritysten yhteiseksi toiminnanohjausjärjestelmäksi päivitettiin Digian toimittamana Microsoftin Dynamics NAV.

Dynamics NAVin yhteyteen integroitiin Microsoftin Dynamics 365 for Field Service, joka tarjoaa huoltajille ja asentajille reaaliaikaisen tietoyhteyden päätelaitteen kautta. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu liiketoiminnan dataa ja analytiikkaa yritysjohdon tueksi tuottava Power BI.

AM Securityn toiminnanohjausjärjestelmä otettiin käyttöön vuoden 2018 alussa ja AM Lukkoaseman osalta käyttöönotto tapahtuu vuoden 2019 vaihteessa. Konsernissa on reilu 200 työntekijää, jotka kaikki käyttävät järjestelmää.

Taustatyö auttaa tekemään oikeita päätöksiä

”Uusi ERP tuo meille selkeää tehokkuutta varastonkiertoon ja läpimenoaikoihin. Saamme huomattavasti nopeammin ajantasaista tietoa, jota voimme hyödyntää prosessien kehittämisessä”, sanoo Järvinen.

Parantunut tehokkuus ei ole yksinomaan teknologian aikaansaamaa: hankkeen alkaessa konsernin toimintamallit otettiin tarkempaan syyniin.

”Valmistauduimme tosi hyvin tähän projektiin, kävimme läpi prosessit ja liiketoiminnan tarpeet. Pelkkä ERP ei lisää tehoa, vaan pitää tuntea toiminta ja tietää, mitä kehitetään”, Järvinen pohtii.

”Hyvä taustatyö on kantanut hedelmää ja nykyaikainen järjestelmä tukee uusia toimintamalleja. Kokonaisuuden hallinta ratkaisee.”

Asentajien kenttätyökalu on tuonut joustavuutta ja nopeutta käytännön työtehtävien hoitamiseen. Puhelimella ja tabletilla toimivan palvelun kautta välittyvät tiedot tehtävistä ja niiden suorittamiseen käytetystä ajasta. Aiemmin kentällä on käytetty pääasiassa paperia ja kynää. Kenttätyökalun avulla tehtävien etenemistä on helppo seurata ja tieto valmiista töistä lähtee suoraan laskutukseen.

Projektin sujumiseen Kari Järvinen on tyytyväinen.

”Sekä meillä että Digialla panostettiin monta kuukautta hyvään tekemiseen ja järjestelmä lähti toimimaan välittömästi. Olimme aika yllättyneitä, miten sujuvasti homma toimi”, sanoo Järvinen.

”Projekti eteni täysin aikataulussa ja budjetti jopa hieman alittui. Uskon, että saamme seuraavankin vaiheen jouhevasti valmiiksi.”

Digitaalisuus tukee kokonaispalvelua

AM Security Oy ja AM Lukkoasema Oy ovat Suomen johtavia turvallisuus- ja lukitusalan toimijoita. ”Toimitamme asiakkaille suunniteltuna ja asennettuna turvallisuuteen liittyviä tuotteita ja palveluita”, kertoo Kari Järvinen.

”Olemme esimerkiksi toimittaneet telakoille kamerajärjestelmiä, suuriin kiinteistöihin kokonaislukituksia ja rakennusliikkeille porttiautomatiikkaa.”

Digitalisaatio vaikuttaa kasvavassa määrin alan palveluihin ja tuotteisiin. Saatavilla on yhä enemmän esimerkiksi sähkölukkoja, joihin on integroitu kulunvalvontaa. Tekniikalla pyritään keräämään tietoa, jota voidaan hyödyntää eri tavoin.

”Haluamme olla teknisen kehityksen kärjessä, koska siten voimme tarjota asiakkaille nykyaikaisia tuotteita ja palveluita”, toteaa Järvinen.

”Tärkeintä on panostaa asiakkaan kokonaispalveluun. Tämä ala ei ole enää mummon munalukkoja kanalan ovessa, vaan meiltä vaaditaan asiantuntemusta ja kykyä nähdä asiakkaan tarpeita. Kesämökille ei välttämättä tarvita yhtä monimutkaisia järjestelmiä kuin esimerkiksi liikehuoneistoon.”

Suosittelija:

Sekä meillä että Digialla panostettiin monta kuukautta hyvään tekemiseen ja järjestelmä lähti toimimaan välittömästi. Olimme aika yllättyneitä, miten sujuvasti homma toimi. Projekti eteni täysin aikataulussa ja budjetti jopa hieman alittui.

Kari Järvinen, toimitusjohtaja, AM Security Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digia Oyj logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Digia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft Dynamics NAV
MIcrosoft Dynamics 365 for Field Service

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digia - Muita referenssejä

Digia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia