Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Caruna: Casvualusta

Referenssi

Suunnittelimme ja ohjasimme Carunan omalle henkilökunnalle yhteiskehitystyöpajojen sarjan, jossa mukaan hakeutuneet tiimit ja heitä tukeneet mentorit kehittivät asiakaslähtöisiä palvelukonsepteja tunnistettuun liiketoiminnan haasteeseen liittyen.

Caruna on suomalainen sähkönjakeluyhtiö. Yhtiö huolehtii sähkönjakelusta sekä sähköverkon kunnossapidosta, sähköverkon rakentamisesta, kehittämisestä, vikapäivystyksestä ja sähkönkulutuksen mittauksesta. Caruna palvelee noin 700 000 asiakasta Etelä, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Yhtiön sähköverkon pituus on 87 000 kilometriä ja markkinaosuus sähkönsiirrosta noin 20 prosenttia. Carunan innovaatioyksikkö on avustuksellamme toteuttanut useita innovaatiokilpailuja ja kehittänyt innovaatiotoimintaansa uusien ratkaisujen, kumppanuuksien ja toimintatapojen löytämiseksi ja kokeilemiseksi.

Yhteistyömme

Syksyllä 2020 suunnittelimme ja toteutimme yhdessä Carunan omalle henkilökunnalle osoitetun innovaatioprosessin, jossa mukaan hakeutuneet tiimit ja heitä tukeneet mentorit kehittivät asiakaslähtöisiä palvelukonsepteja tunnistettuun liiketoiminnan haasteeseen liittyen.

Yhteiskehittäminen koostui kahdesta kaksipäiväisestä etätyöpajasta, joissa fasilitoimme tiimien luovaa prosessia ohjeistamalla sekä tuomalla työkalut innostavaan ja tehokkaaseen etätyöskentelyyn. Valmisteluvaiheessa suunnittelimme toimintamallin lisäksi henkilökunnan osallistamisen ehdot ja toteutimme osallistujien haun.

Yhteistyön tulokset

Työpajojen tuloksena syntyi kaksi uutta, asiakaslähtöistä palvelukonseptia, joita voidaan kokeilla kevyesti tai alkaa toteuttaa. Lisäksi osallistujat saivat käytännön oppia ja kokemusta uuden palvelun kehittämisestä nopeassa aikataulussa palvelumuotoilun menetelmiä etänä hyödyntäen. Palautekyselyn perusteella kaikki osallistujat suosittelisivat vastaavaan prosessiin osallistumista kollegoilleen (NPS 100).

Suosittelija:

”Industryhack on ollut meille se oikea kumppani innovaatiotoimintamme vauhdittamisessa sekä uusien, innovatiivisten kumppanien löytämisessä”

Katja Koponen, Innovaatiopäällikkö, Caruna

Pinterest
Referenssin infoboxi
Industryhack logo

Tiedot

Tilaaja: Caruna
Ajankohta: 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili Industryhack kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Omat tagit

yhteiskehitystyöpaja

Siirry yrityksen profiiliin Industryhack kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Industryhack - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Industryhack - Muita referenssejä

Industryhack - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia