Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Caarna - Täysin uudenlainen verkkopalvelu

ReferenssiLähdimme ennakkoluulottomasti kehittämään asiakkaan kanssa uuteen konseptiin verkkopalvelua, joka on koko idean peruskivi. Matkan varrella konseptin yksityiskohdat hieman hakivat muotoaan, mutta hienoon lopputulokseen päästiin yhteisvoimin. Oli erittäin palkitsevaa olla mukana innovatiivisessa projektissa, jonka tarkoituksena on hieman ravistella kiinteistöalan perinteistä myyntiprosessia.

Tilojen ja asuntojen hakupalvelu ostajalle


Verkkopalvelun ideana on antaa ostajalle mahdollisuus jättää ilmoitus millaista asuntoa tai toimitilaa on etsimässä. Palvelu käännettiin päälaelleen verrattuna perinteisiin kanaviin, jossa myyjä jättää ilmoituksen kohteesta. Caarna mahdollistaa käyttäjälle helpomman tien lähteä hakemaan asuntoa, ilman että tarvitsee selata päivittäin asuntoilmoituksia läpi. Palvelussa voit määrittää millaista kohdetta olet hakemassa ja jättää hakemuksen. Hakemuksen jättämiseen riittää ainoastaan Facebook-kirjautuminen ja luonnollisesti yhteystietojen jättäminen.

Välittäjät maksavat ainoastaan tarkemmista tiedoista

Verkkopalvelu rakennettiin myyjän kannalta yksinkertaiseksi, rekisteröitymällä palveluun pääset kuukausimaksulla katsomaan tarkemmin ilmoituksia. Jokaiselle käyttäjälle näkyy ilmoitus, jossa on perustiedot kuten paikkakunta, neliömäärä ja suunniteltu budjetti. Pienellä maksulla myyjät näkevät ilmoitusten jättäjien yhteystiedot ja täten voivat kontaktoida kiinnostavat asunnon etsijät.

Tyypillinen räätälöity verkkopalvelu

On ehkä outoa sanoa räätälöityä projektia tyypilliseksi, mutta Caarna verkkopalvelu on jälleen hyvä osoitus meidän ammattitaidosta toteuttaa palveluita asiakkaan tarpeeseen. Projektin parasta antia oli päästä suunnittelemaan asiakkaan kanssa yhdessä palvelun toiminnallisuuksia. Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman yksinkertainen ja helposti lähestyttävä palvelu, joka ainakin omasta mielestämme onnistui jälleen kerran.

Suosittelija:

Harri Laisto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Caarna
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Päivi Multanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia