Caarna - Täysin uudenlainen verkkopalvelu

Lähdimme ennakkoluulottomasti kehittämään asiakkaan kanssa uuteen konseptiin verkkopalvelua, joka on koko idean peruskivi. Matkan varrella konseptin yksityiskohdat hieman hakivat muotoaan, mutta hienoon lopputulokseen päästiin yhteisvoimin. Oli erittäin palkitsevaa olla mukana innovatiivisessa projektissa, jonka tarkoituksena on hieman ravistella kiinteistöalan perinteistä myyntiprosessia.

Tilojen ja asuntojen hakupalvelu ostajalle


Verkkopalvelun ideana on antaa ostajalle mahdollisuus jättää ilmoitus millaista asuntoa tai toimitilaa on etsimässä. Palvelu käännettiin päälaelleen verrattuna perinteisiin kanaviin, jossa myyjä jättää ilmoituksen kohteesta. Caarna mahdollistaa käyttäjälle helpomman tien lähteä hakemaan asuntoa, ilman että tarvitsee selata päivittäin asuntoilmoituksia läpi. Palvelussa voit määrittää millaista kohdetta olet hakemassa ja jättää hakemuksen. Hakemuksen jättämiseen riittää ainoastaan Facebook-kirjautuminen ja luonnollisesti yhteystietojen jättäminen.

Välittäjät maksavat ainoastaan tarkemmista tiedoista

Verkkopalvelu rakennettiin myyjän kannalta yksinkertaiseksi, rekisteröitymällä palveluun pääset kuukausimaksulla katsomaan tarkemmin ilmoituksia. Jokaiselle käyttäjälle näkyy ilmoitus, jossa on perustiedot kuten paikkakunta, neliömäärä ja suunniteltu budjetti. Pienellä maksulla myyjät näkevät ilmoitusten jättäjien yhteystiedot ja täten voivat kontaktoida kiinnostavat asunnon etsijät.

Tyypillinen räätälöity verkkopalvelu

On ehkä outoa sanoa räätälöityä projektia tyypilliseksi, mutta Caarna verkkopalvelu on jälleen hyvä osoitus meidän ammattitaidosta toteuttaa palveluita asiakkaan tarpeeseen. Projektin parasta antia oli päästä suunnittelemaan asiakkaan kanssa yhdessä palvelun toiminnallisuuksia. Tarkoituksena oli tehdä mahdollisimman yksinkertainen ja helposti lähestyttävä palvelu, joka ainakin omasta mielestämme onnistui jälleen kerran.

Suosittelija:

Harri Laisto

Referenssi Caarna - Täysin uudenlainen verkkopalvelu
Tilaaja: Caarna
Ajankohta:2017 - 2018
Toimittajan yhteyshenkilö:
Päivi Multanen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
PHP
Julkaisujärjestelmä CMS
Kiinteistöala
Konsultointi
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa