Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C2 SmartLightin myynnin sekä tukipalveluiden optimointi ja yhdistäminen Salesforcen avulla

ReferenssiC2 SmartLight on suomalainen teknologiayritys, joka tarjoaa älykkäitä ja uniikkeja valaistuksen ja kriittisen infran ohjaus- ja valvontaratkaisuja tukipalveluineen jo valtaosalle Suomen kunnista ja kaupungeista. C2 SmartLightin kotimaiset avainlippu-tuotteet ja -ratkaisut suunnitellaan sekä toteutetaan siten, että niiden käyttö auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä vähentämällä energiankulutusta sekä valosaastetta. Yrityksen kasvaessa oli asiakasdatan hallinnalle sekä asiakkuuksien käsittelyn ja myynnin automatisaatiolle löydettävä ratkaisu, jonka vuoksi sekä myynnin työkalut että tukipalvelut yhdistettiin Salesforcen päälle.

Sales Cloud ja Service Cloud kasvavan yrityksen tarpeisiin

Salesforcen kehittäminen alkoi vuonna 2016 yhdessä Ceilin kanssa Sales Cloudin käyttöönotolla. Yrityksen kasvun myötä tarvittiin käyttöön kattava työkalu myynnin tueksi, sillä aiemmin käytössä olleet taulukot eivät enää mahdollistaneet tarvittavia toimintoja ja automatisointi mahdollisuuksia. Sales Cloudista on rakennettu C2 SmartLightille merkittävä myynnin työkalu.

Muutama vuosi Sales Cloudin käyttöönoton jälkeen havahduttiin myös tukipalveluiden puolella automaation puutteeseen, jonka myötä tukitikettien sekä asiakkuuksien hallinnoimiseksi otettiin käyttöön Salesforcen Service Cloud. Service Cloudin avulla kaikki tukitiimin tarvitsema data löytyy nyt asiakkuuksien alta, jolloin tuen tarjoaminen on sekä nopeampaa että tehokkaampaa. Tarve tukipalveluiden automatisoinnille sekä optimoinnille motivoi Service Cloudin käyttöönoton toteutukseen kohtalaisen tiiviillä aikataululla. Service Cloudin avulla keskityttiin kehittämään asiakaspalvelun työjonoa, SLA (Service Level Agreement) -laskentoja sekä raportointia, joilla toteutuneita SLA-aikoja pystyy seuraamaan.

Asiakasdatan hyödyntäminen arvokkaana tietopankkina

Omat asiakasrekisterit ovat yrityksen arvokkain datapankki ja kaikki nämä löytyvät nyt yhdeltä alustalta. Sales Cloudin ja Service Cloudin avulla on pystytty muodostamaan myös saumaton yhteistyö myyjien ja tukitiimin välille, kun tiedot asiakkuuksista ovat helposti löydettävissä yhdestä paikasta ja näin ollen helposti eri osaajien hyödynnettävissä. Salesforcen avulla tukitiimin sekä myyjien tarvitsema data pystyttiin yhdistämään, joka mahdollistaa yritykselle ripeän sekä henkilökohtaisen avun tarjoamisen asiakkuuden eri vaiheissa. C2 SmartLight on kasvava organisaatio, jonka kasvua voidaan tukea yhtenäisen järjestelmän sekä asiakkuuksien hallinnan työkalujen avulla. Salesforcen myötä myös uusien työntekijöiden on helppo tarkastella kaikkea tarvittavaa asiakasdataa astuessaan myynnin tai tukitiimin tehtäviin.

“Yrityksessämme tuli alun perin tarve myyntiprosessin automatisoinnille sekä optimoinnille, ja vaihtoehtojen vertailun jälkeen päädyimme Salesforceen sekä paikalliseen toimijaan Ceiliin. Kumppanuutemme Ceilin kanssa on sujunut kokonaisuudessaan hyvin ja yhteydenpitomme on ollut etenkin Service Cloudin käyttöönoton yhteydessä tiivistä. Alkuperäisissä aikatauluissa on pysytty sovitulla tavalla ja projektin tavoitteita sekä ongelmakohtia viilattiin yhdessä tiukastakin aikataulusta huolimatta. Uuden opettelu ja toimintatapojen muutos vaati yrityksessämme myös kovaa sisäistä panosta sekä itseohjautuvuutta, mutta muutosajan jälkeen olemme hyvin tyytyväisiä prosessien nykyiseen toimintaan yrityksemme kasvun jatkuessa. Asiakasdata on meille arvokasta omaisuuttamme, ja sen yhdistäminen yhden järjestelmän alle sujuvoittaa niin työntekijöidemme tehtäviä kuin myös asiakkaan ostopolkua. Voisimme mielellämme suositella Ceiliä yhteistyökumppanina ja olemme tyytyväisiä, että olemme onnistuneet muodostamaan hienon pitkäaikaisen kumppanuuden yhdessä Ceilin kanssa.” – kommentoivat C2 SmartLightin luova suunnittelija Sini Kemiläinen sekä järjestelmäoperaattori Ruut Kilkki.

Lue koko case Ceilin nettisivuilta: https://ceili.fi/case-c2-smartlightin-myynnin-seka-tukipalveluiden-optimointi-ja-yhdistaminen-salesforcen-avulla/

Suosittelija:

“Yrityksessämme tuli alun perin tarve myyntiprosessin automatisoinnille sekä optimoinnille, ja vaihtoehtojen vertailun jälkeen päädyimme Salesforceen sekä paikalliseen toimijaan Ceiliin. Kumppanuutemme Ceilin kanssa on sujunut kokonaisuudessaan hyvin ja yhteydenpitomme on ollut etenkin Service Cloudin käyttöönoton yhteydessä tiivistä. Alkuperäisissä aikatauluissa on pysytty sovitulla tavalla ja projektin tavoitteita sekä ongelmakohtia viilattiin yhdessä tiukastakin aikataulusta huolimatta. Uuden opettelu ja toimintatapojen muutos vaati yrityksessämme myös kovaa sisäistä panosta sekä itseohjautuvuutta, mutta muutosajan jälkeen olemme hyvin tyytyväisiä prosessien nykyiseen toimintaan yrityksemme kasvun jatkuessa. Asiakasdata on meille arvokasta omaisuuttamme, ja sen yhdistäminen yhden järjestelmän alle sujuvoittaa niin työntekijöidemme tehtäviä kuin myös asiakkaan ostopolkua. Voisimme mielellämme suositella Ceiliä yhteistyökumppanina ja olemme tyytyväisiä, että olemme onnistuneet muodostamaan hienon pitkäaikaisen kumppanuuden yhdessä Ceilin kanssa.”

Sini Kemiläinen ja Ruut Kilkki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ceili Oy logo

Tiedot

Tilaaja: C2 SmartLight Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sini Kemiläinen ja Ruut Kilkki

Lisätietoja

Yritysprofiili Ceili kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
IoT
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

salesforce
ceili
Crm
crm käyttöönotto
sales cloud
service cloud
sla

Siirry yrityksen profiiliin Ceili kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ceili - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ceili - Muita referenssejä

Ceili - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia