Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Buster App – Veneesi tiedot ja muistosi mereltä, kätevästi taskussasi

ReferenssiBuster-sovelluksella veneenomistajan on helppo nähdä veneen tärkeät tiedot ja katsoa ja jakaa tietoa matkoistaan automaattisella lokikirjalla.

Taisteen tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa sovellus, joka toimii saumattomasti Buster Q -järjestelmän kanssa ja Busterin brändin asettamien korkeiden standardien mukaisesti.


Veneesi älykkäämpi versio

Uudemmat Buster-veneet on varustettu Buster Q-järjestelmällä, johon linkitettynä sovellus pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Q:n kanssa linkitetty sovellus tarjoaa tietoa mm. polttoaineen ja akun tilasta, mikä helpottaa tulevan venematkan suunnittelua. Lisäksi matkat ja matkatiedot tallentuvat automaattisesti digitaaliseen lokikirjaan, josta niitä voi sovelluksessa tarkastella ja jakaa.

Jaa muistot matkoistasi

Sovelluksen avulla Buster-matkat on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa.

Käyttäjä voi joko hyödyntää automaattisesti luotuja reittikuvia tai käyttää itse matkalta ottamiaan kuvia.

Myös veneilyä aloitteleville

Sovellus sisältää käteviä ohjevideoita sekä hyödyllistä tietoa veneilystä ja merenkulun säännöistä. Veneiden ja moottoreiden ohjekirjat luonnollisesti löytyvät myös helposti sovelluksesta.

Tiivistä yhteistyötä

Sovelluksen rakentaminen vaati tiivistä yhteistyötä paitsi Busterin, myös Buster Q -järjestelmän kehittäjäyritys Nextfourin ja pilvipalveluista vastaavan Kompozuren kansa.

Yhteistyö osapuolten välillä on ollut äärimmäisen sujuvaa, ja edellytys sille, että lopputulos vastaa maailmanluokan laatustandardeja nopeillakin kehitysaikatauluilla.

Suosittelija:

Pienen, tiiviisti toimivan tiimin todella nopea ja iteratiivinen työskentely johti erittäin hyvään tulokseen. Uniikki designin ja kehityksen yhdistävä lähestymistapa oli yksi avainasia tämän tuloksen taustalla. Runsas ja läheinen kommunikaatio on Taisteen keskeinen menestystekijä.

Tomi Juhola, Director, IT & System Development

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taiste Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Buster
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Taiste kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys

Teknologia

React Native
Clojure

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Taiste kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taiste - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taiste - Muita referenssejä

Taiste - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia