Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Tampere: Toimintamalli Tampereen alueen startup -toiminnalle

Referenssi

Olemme auttaneet Business Tamperetta kehittämään uuden toimintamallin startupien ja yritysten välisen yhteistyön käynnistämiselle.

Business Tampere auttaa löytämään yrityksille oikeat kumppanit ja kasvumahdollisuudet Tampereen seudulla ja kansainvälisesti. He tarjoavat asiantuntemusta yritystoiminnan kehittämiseen, sijoittamiseen ja kansainvälistymiseen. Tämän lisäksi he kehittävät Tampereen alueen startup ekosysteemin toimintaa ja ovat mukana Tampereen alueen ensimmäisen startup-keskittymän Platform 6:den toiminnassa.

Yhteistyömme

Business Tampereella oli selkeä tarve uudenlaiselle toimintamallille startupien ja suuryritysten yhteistyön tukemisessa, jota varten tarvittiin kartoitusta olemassa olevista toimintamalleista, sekä näkemystä ja selvitystä parhaiten tähän tilanteeseen soveltuvista vaihtoehdoista. Tavoitteen saavuttamiseksi muotoiltiin projekti, jossa yhdistyivät taustatutkimus, olemassa olevien mallien benchmarking, näkemysten selvittäminen haastatteluiden avulla sekä toimintamallin luominen näiden pohjalta.

Haastatteluiden ohella hyödynnettiin työpajaa, jossa haastateltavat pääsivät tutustumaan alustavien tulosten perusteella muodostettuun toimintamalliin ja antamaan siitä palautetta. Työpaja oli tehokas tapa osallistaa eri sidosryhmiä ja lisäksi työskennellä yhdessä haluttujen aiheiden parissa.

Yhteistyömme tulokset

Yhteistyön tuloksena Business Tampere sai kattavan loppuraportin sisältäen uuden toimintamallin kuvauksen, ehdotetun roadmapin sen kehittämiseksi sekä tiivistelmän kattavasta taustatutkimuksesta päätöksenteon tueksi. Lisäksi heille toimitettiin kattava haastattelumateriaali keskusteluiden jatkamisen tueksi eri viiteryhmien parissa.

Suosittelija:

”Business Tampere haki teollisuuden ja yritysten tarpeisiin perustuvaa toimintatapaa startupien kanssa työskentelyyn. Tarpeeseen vastasi Industryhack ja heidän kanssaan työskentely oli oikein sujuvaa ja olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä.”

Jouni Myllymäki, Senior Business Advisor, Business Tampere

Pinterest
Referenssin infoboxi
Industryhack logo

Tiedot

Tilaaja: Business Tampere
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Industryhack kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Tarjonnan tyyppi

Sidosryhmä

Omat tagit

konsultointipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Industryhack kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Industryhack - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Industryhack - Muita referenssejä

Industryhack - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia