Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Buildien kasvun myötä syntyi tarve IT-palveluiden ulkoistamiselle

ReferenssiBuildie on klassinen esimerkki kasvavasta yrityksestä, joka on yrityksen alkutaipaleella hoitanut itse IT-palvelunsa, mutta kasvun myötä yritys on tullut pisteeseen, jossa se on joutunut toteamaan, että on tullut aika ulkoistaa IT-palvelut, jotta pystyy itse täysillä keskittymään omaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Saavutetun kasvun myötä sekä kunnianhimoisten kasvutavoitteidensa tueksi Buildie kaipasi rinnalleen IT-kumppania, joka ottaisi kokonaisvaltaisesti haltuun Buildien IT-ympäristön. Ja mikäs sen helpompaa kuin kysyä tarjous olemassa olevalta yhteistyökumppanilta eli Contrasecilta, jonka toimisto sattuu vielä sijaitsemaan kävelymatkan päässä Buildien toimistolta Finlaysonin vanhalla tehdasalueella.

Ulkoistamisen myötä IT-palveluista muodostuu eheä kokonaisuus, josta vastaa vain yksi toimija ja kaikki palvelut on saatavilla yhden kontaktipisteen kautta. IT-kokonaispalvelut mahdollistavat erilaisten prosessien, kuten uuden työntekijän saapumisen, hioutumisen tehokkaaksi ja yritystä vähän kuormittavaksi. Lisäksi IT-palveluiden budjetointi helpottuu.

Buildie valitsi Contrasecin tarjoaman kiinteähintaisen loppukäyttäjien IT-palvelupaketin. IT-palvelupaketti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että se sisältää kaikki loppukäyttäjien tarvitsemat palvelut kiinteällä kuukausihinnalla. IT-palvelupaketti varmistaa ensisijaisesti loppukäyttäjille työntekoa tukevat IT-palvelut, mutta se helpottaa myös IT-palveluiden hallintaa ja budjetointia, mikä on tärkeää erityisesti voimakkaassa kasvussa oleville yrityksille.

Lue koko referenssitarina kotisivuiltamme www.contrasec.fi

Buildie Oy

Buildie on vahvasti kasvava suomalainen ohjelmistotalo, joka edistää infrarakentamisen hankkeiden laatua digitaalisen työmaadokumentointi- ja laadunhallintatyökalun avulla. Buildie on suunniteltu erityisesti infra-alan rakennuttajaorganisaatiolle kuten kunnallistekniikalle, vesihuolto- ja energiayhtiöille sekä infra-alan pääurakoitsijoille.

www.buildie.fi

Suosittelija:

”Olemme olleet tyytyväisiä etenkin Contrasecin nopeaan reagointikykyyn ongelmatilanteissa. On tärkeää, että yrityksemme henkilökunta voi keskittyä liiketoimintaan, eikä aika mene enää sisäisten IT-haasteiden ratkomiseen.”

Petri Saarinen, CTO Buildie Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Contrasec Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Buildie Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Piitulainen, toimitusjohtaja puh. 040 768 0208

Lisätietoja

Yritysprofiili Contrasec kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IT-palveluiden ulkoistaminen
IT-ulkoistuprojekti
ulkoistaminen
IT kokonaisulkoistus
IT-kumppanuus
IT-kumppani
It-Loppukäyttäjäpalvelut
Microsoft 365
IT-tuki
it-tukipalvelut
kiinteähintainen it-palvelupaketti
laitehankinta

Siirry yrityksen profiiliin Contrasec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contrasec - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contrasec - Muita referenssejä

Contrasec - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia