Buildie, sai uusia ominaisuuksia!

Buildie-sovellusta kehitetään koko ajan eteenpäin. Nyt voimme ylpeänä esitellä muutaman lisäominaisuuden, jotka merkittävästi lisäävät sovelluksen arvoa käyttäjää ajatellen. 


Dokumenttipankki ja tilastodataa tukemaan työmaakohteiden valokuvausta

Valokuvadokumentointia tukemaan on tehty dokumenttipankki, jonne työmaakohtaisesti luodaan automaattisesti kansio, johon voi kerätä kaikki valokuvat ja pdf:t, mitä työmaahan liittyy. Dokumentteja pankista voi myös hakea tiedoston nimellä ja tiedoston lataajan nimellä.

 


Jokaisesta työmaakohteesta kerätään myös tilastodataa työvaiheittain. Näistä tilastoista voidaan katsoa, onko jokainen työmaakohteen vaihe varmasti dokumentoitu valokuvin.

 Monipuoliset käyttäjätasot ja niiden hienojakoinen hallinta 

Yhtenä suurempana kokonaisuutena toteutettiin hienojakoinen käyttäjäoikeuksien hallinta. Jokaiseen työmaakohteeseen voidaan liittää siihen liittyvät henkilöt, joille kaikille voidaan antaa tietyt roolit. Näin jokaisella sovelluksen käyttäjälle on käyttöoikeudet vain niihin dokumentteihin, joihin tarvitsee. 
Tämä parantaa 
1) sovelluksen käytettävyyttä: käyttäjälle ei näytetä mitään, johon hänellä ei ole oikeuksia 
2) erehdykset on minimoitu, kun muokkaus ei ole kaikille sallittu 
3) parantaa tietoturvaa: voidaan säädellä hyvin tarkkaan käyttäjäryhmiä ja niiden oikeuksia. Tietoa ei jaeta tarpeettomasti suurille ryhmille. Työmaapäiväkirja helpottamaan päivittäisiä rutiineja 

Sokerina pohjalla, laajimpana toiminnallisena kokonaisuutena sovellukseen tehtiin Työmaapäiväkirja. Rakennustyömaiden päivärutiineihin kuuluu monenmoista toistuvaa paperityötä. Tätä haluttiin vähentää. Buildien avulla jokaiselle työmaakohteelle voidaan tehdä oma sähköinen työmaapäiväkirjalomake, joka täytetään sovelluksessa päivittäin.

Lomake luodaan drag ‘n drop -toiminnolla “palikoista” koostamalla. Lomakkeen palikoita ovat esimerkiksi ‘Tekstikenttä’, ‘Numerokenttä’, ‘Säätila’, ‘Liitteet’ ja ‘Allekirjoitus’. Myös työmaapäiväkirjassa voidaan hyödyntää monipuolisia käyttäjätasoja: jokaiselle lomakkeen palikalle voidaan määrittää luku- ja kirjoitusoikeudet jokaiselle käyttäjätasolle erikseen. 


Sähköisen lomakkeen käytettävyyttä on lisätty muun muassa sillä, että vapaisiin tekstikenttiin voi sanella tekstiä (puheentunnistus), sään voi hakea suoraan sääpalvelusta ja allekirjoitukset, eli sähköiset kuittaukset, niin sanotusti sinetöivät päiväkirjan – allekirjoitusten jälkeen lomake arkistoidaan, eikä sitä pääse enää muokkaamaan jälkikäteen. 


Buildie kehittyy edelleen 

Buildie ei lepää laakereillaan, vaan kehittyy jatkuvasti. Raportoimme toivottavasti hyvinkin pian jälleen uusista tuulahduksista rakennustyömaan arkea helpottamaan!

Referenssi Buildie, sai uusia ominaisuuksia!
Tilaaja: Pixactor
Ajankohta:2016 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Tuomo Falck
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Webkehitys
Node.js
React
React Native
Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala
Rakentaminen
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa