Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Buildie, sai uusia ominaisuuksia!

ReferenssiBuildie-sovellusta kehitetään koko ajan eteenpäin. Nyt voimme ylpeänä esitellä muutaman lisäominaisuuden, jotka merkittävästi lisäävät sovelluksen arvoa käyttäjää ajatellen.


Dokumenttipankki ja tilastodataa tukemaan työmaakohteiden valokuvausta

Valokuvadokumentointia tukemaan on tehty dokumenttipankki, jonne työmaakohtaisesti luodaan automaattisesti kansio, johon voi kerätä kaikki valokuvat ja pdf:t, mitä työmaahan liittyy. Dokumentteja pankista voi myös hakea tiedoston nimellä ja tiedoston lataajan nimellä.


Jokaisesta työmaakohteesta kerätään myös tilastodataa työvaiheittain. Näistä tilastoista voidaan katsoa, onko jokainen työmaakohteen vaihe varmasti dokumentoitu valokuvin.Monipuoliset käyttäjätasot ja niiden hienojakoinen hallinta

Yhtenä suurempana kokonaisuutena toteutettiin hienojakoinen käyttäjäoikeuksien hallinta. Jokaiseen työmaakohteeseen voidaan liittää siihen liittyvät henkilöt, joille kaikille voidaan antaa tietyt roolit. Näin jokaisella sovelluksen käyttäjälle on käyttöoikeudet vain niihin dokumentteihin, joihin tarvitsee.
Tämä parantaa
1) sovelluksen käytettävyyttä: käyttäjälle ei näytetä mitään, johon hänellä ei ole oikeuksia
2) erehdykset on minimoitu, kun muokkaus ei ole kaikille sallittu
3) parantaa tietoturvaa: voidaan säädellä hyvin tarkkaan käyttäjäryhmiä ja niiden oikeuksia. Tietoa ei jaeta tarpeettomasti suurille ryhmille.Työmaapäiväkirja helpottamaan päivittäisiä rutiineja

Sokerina pohjalla, laajimpana toiminnallisena kokonaisuutena sovellukseen tehtiin Työmaapäiväkirja. Rakennustyömaiden päivärutiineihin kuuluu monenmoista toistuvaa paperityötä. Tätä haluttiin vähentää. Buildien avulla jokaiselle työmaakohteelle voidaan tehdä oma sähköinen työmaapäiväkirjalomake, joka täytetään sovelluksessa päivittäin.

Lomake luodaan drag ‘n drop -toiminnolla “palikoista” koostamalla. Lomakkeen palikoita ovat esimerkiksi ‘Tekstikenttä’, ‘Numerokenttä’, ‘Säätila’, ‘Liitteet’ ja ‘Allekirjoitus’. Myös työmaapäiväkirjassa voidaan hyödyntää monipuolisia käyttäjätasoja: jokaiselle lomakkeen palikalle voidaan määrittää luku- ja kirjoitusoikeudet jokaiselle käyttäjätasolle erikseen.


Sähköisen lomakkeen käytettävyyttä on lisätty muun muassa sillä, että vapaisiin tekstikenttiin voi sanella tekstiä (puheentunnistus), sään voi hakea suoraan sääpalvelusta ja allekirjoitukset, eli sähköiset kuittaukset, niin sanotusti sinetöivät päiväkirjan – allekirjoitusten jälkeen lomake arkistoidaan, eikä sitä pääse enää muokkaamaan jälkikäteen.


Buildie kehittyy edelleen

Buildie ei lepää laakereillaan, vaan kehittyy jatkuvasti. Raportoimme toivottavasti hyvinkin pian jälleen uusista tuulahduksista rakennustyömaan arkea helpottamaan!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Geniem Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pixactor
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomo Falck

Lisätietoja

Yritysprofiili Geniem kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

Node.js
React
React Native

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Geniem - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem - Muita referenssejä

Geniem - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia