Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Broker on notkea ja mukautuva järjestelmä”

ReferenssiVakka-Suomessa ja Rauman alueella toimiva Vertek Oy on kasvanut viime vuodet ripeää vauhtia. Sähkö- ja tietoliikennealan palveluja tarjoava yhtiö on löytänyt vahvan asiakasryhmän verkkoyhtiöistä, jotka arvostavat Vertekin kokonaisvaltaista toimintatapaa ja luotettavia toimitusaikoja.

Kasvu on asettanut paineita yhtiön tarjouslaskentaan. Vanha laskentajärjestelmä oli kehitetty taloushallinnon tarpeista, mutta yhtiössä kaivattiin erityisesti tarjous- ja kustannuslaskennan tarpeisiin rakennettua ohjelmistoa. Valinta oli Broker. Kehityspäällikkö Jarkko Tuominen kertoo, että Broker on notkea ja mukautuva järjestelmä. ”Voimme käyttää tarjousten tekemiseen meille räätälöityjä laskentapaketteja. Ohjelmisto muokkautuu juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi.”

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Mercus Software Ltd logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Mercus Software kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Oy Mercus Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Mercus Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Oy Mercus Software - Muita referenssejä

Oy Mercus Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia