Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Boomin visiona on hyperautomatisoida yritykset

BloggausYhtiön useat lanseeraukset tukevat tämän tulevaisuuden näkymän toteuttamista ja auttavat yrityksiä luomaan aidosti integroituja kokemuksia, saatavilla olevaa dataa täydellisesti hyödyntäen.

Integroitu kokemu syntyy, kun yritys onnistuu yhdistämään kaiken tärkeän digitaalisen ekosysteeminsä datan sekä edistämään tuon datan avulla yrityksen omia etuja, asiakkaiden sitoutuneisuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, ja monien vaihtelevien järjestelmien sulava integrointi onkin eräs IT-johtajien suurimmista haasteista pilviteknologian aikakaudella.

Boomin Vanson Bournella teettämän globaalin kyselytutkimuksen mukaan 55 % organisaatioista kokee modernisointi- ja innovointityön vaikeaksi ja liian hitaaksi. Tästä syystä innovointi ja digitaalinen muutos ovat tärkeä osa Boomin tulevaisuuden strategiaa hyperautomatisoituihin yrityksiin liittyen.

Tulevaisuuden yritys on hyperautomatisoitu

Tutkimusyhtiö Gartnerin mukaan yritysten täytyy tulevaisuudessa olla äärimmäisen joustavia ja keskittyä automatisoimaan prosessejaan mahdollisimman laajasti, jotta ne voivat pysyä mukana kilpailussa. Tästä syystä Boomi on päättänyt keskittyä hyperautomatisointiin.

Hyperautomatisoidut prosessit ovat paljon muutakin kuin vain perinteistä työnkulun automatisointia. Niissä hyödynnetään tekoälyä ja koneoppimista (AI/ML), jäsenneltyä prosessinhallintaa, tapahtumavetoista automaatiota, pilvipohjaisten integrointialustojen avainosia (iPaaS), ohjelmistorobotiikkaa (RPA) ja monia muita menetelmiä.

Gartner arvioi, että tällä hetkellä yli 56 %:lla organisaatioista on noin neljä hyperautomatisoitua projektia tuotantoputkessa. Kehityksen kärjessä olevilla organisaatioilla voi lisäksi olla jopa 10 vastaavaa projektia suunnittelypöydällä.

Ikävä kyllä näiden projektien tuominen suunnitteluvaiheesta todellisuuteen on monille yrityksille haastavaa, sillä niiden IT-osastot sekä monimutkaiset IT-ympäristöt eivät ole nopeudeltaan tai tehokkuudeltaan vaaditulla tasolla. Ratkaisu on löydettävissä laadukkaasta integrointiteknologiasta.

”Yritysten välinen kilpajuoksu toiminnan uudistamiseksi ja integroitujen kokemusten luomiseksi kiihtyy jatkuvasti. Samalla myös tarve yhdistää suuria datamääriä, sovelluskokonaisuuksia, ihmisjoukkoja ja muita tekijöitä ei ole koskaan ollut suurempi”, kertoo Jari Jokimäki, Account Executive, Boomi.

”Boomi kykenee ratkaisemaan monia liiketoiminnan suurimmista esteistä esimerkiksi yritysten integraatioita parantamalla, datasiiloja purkamalla ja työnkulkua automatisoimalla. Tämän kehityssuunnan seuraava askel on ehdottomasti hyperautomatisointi, ja me innovoimme parhaillaan viimeisimpiä ratkaisuja, jotka puolestaan mahdollistavat yrityksille omat innovaationsa tulevaisuudessa”, Jokimäki jatkaa.

Uusia lanseerauksia digitapahtumassa

Boomi paljasti juuri järjestetyssä Out of This World -konferenssissaan viimeisimmät hyperautomatisointi-visioonsa liittyvät lanseeraukset:

  • Boomi Event Streams: Digitalisaation tehtävänä on valmistella yrityksiä tulevaisuutta varten. Samalla tämä mullistus tuo jo valmiiksi monimutkaisiin kokonaisuuksiin lisää järjestelmiä, prosesseja ja laitteita, jotka on saatava toimimaan saumattomina kokonaisuuksina ja kuljettamaan dataa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Event Streams on Boomin uusi palvelu, jonka tapahtupohjainen IT-arkkitehtuuri varmistaa tapahtumiin pohjautuvan datan täyden integroinnin. Tämä puolestaan voi kasvattaa minkä tahansa IT-ympäristön toiminnan nopeutta, joustavuutta ja skaalautuvuutta - olipa kyseessä miten monimutkainen hybridiympäristö tahansa. Event Streams -palvelun avulla asiakkaat voivat rakentaa ja skaalata järjestelmiään minuuteissa päivien sijaan.
  • Discover Catalog: Käyttövalmiiden integraatioiden eli niin kutsuttujen liitäntöjen kirjasto, joka on ilmaiseksi käytettävissä Boomin alustoilla. Niitä voidaan joko hyödyntää sellaisenaan tai muokata tiettyyn käyttötarkoitukseen.
  • Boomilla on tällä hetkellä 18 000 yritysasiakasta, yli 100 000 käyttäjää ja 800 kumppania.
Pinterest
Boomi logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Boomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Siirry yrityksen profiiliin Boomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Boomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Boomi - Muita referenssejä

Boomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia