Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Boing – rekrytointipalvelusta luotiin työelämän Tinder

ReferenssiBoing on startup, joka uudistaa perinteistä tapaa rekrytoida ja etsiä uusia työmahdollisuuksia. Vuonna 2020 julkaistu konsepti haki alkuvaiheessa oikeaa muotoaan, joka löytyi 2021 yhdessä Vincitin kanssa. Suunnanmuutoksen jälkeen anonyymiin työnhakuun perustuva Boing 2.0 oli valmis tarjoamaan rekrytointimarkkinaan jotain aivan uutta.

Yllättäviä urapolkuja, uudella tavalla

Boing syntyi ideasta suoraviivaistaa ja helpottaa osaajien sekä työvoimaa hakevien yritysten kohtaamisprosessia. Etenkin työnhakijoille haluttiin luoda palvelu, jossa oman ammattitaidon voi pistää tarjolle, vaikka ei olisi aktiivinen työnhakija. Tavoitteena oli luoda paikka, jossa yritysten tarpeilla ja oikeilla osaamisprofiileilla on mahdollisuus kohdata matalalla kynnyksellä, jopa sattumalta. Tällainen kokonaisuus ja palvelualusta suunniteltiin yhdessä Vincitin kanssa. Samalla uudistettiin myös alustan visuaalinen ulkoasu.

Hyvä pohjatyö ja tiivis tiimipeli palkitsi

Boingin kehitysprojektissa palvelun uuden version suunnittelulla oli iso rooli. Aikataulu on tiukka, mutta palvelun konseptointiin käytettiin neljä kuukautta. Ensivaiheessa Vincitin tiimi kartoitti vanhan alustan rajoitteet ja mahdollisuudet. Kun havaittiin, että perusta on muutamien korjausten jälkeen kunnossa, voitiin järjestelmän päälle ryhtyä suunnittelemaan uutta versiota. Palavereja pidettiin Boingin ja Vincitin tiimin kesken lähes päivittäin, ja tiiviin prosessin ansiosta ratkaisun varsinainen tuotanto saatiin maaliin kahdessa kuukaudessa. Verkkosivuston uusi visuaalinen linja suunniteltiin palvelukehityksen kyljessä, joten kumpikin työkokonaisuus valmistui aikataulussa.

Kustomointi varmisti halutun kokonaisuuden

Boingilla oli selkeä kuva palvelun halutusta toiminnallisuudesta, ja oikeastaan koko käyttäjäkokemuksen rakenne luotiin uudestaan. Vanhaan versioon verrattuna mukaan saatiin lisää yritysten ja käyttäjien välistä luontevaa vuorovaikutusta, helppokäyttöisyyttä sekä nopeutta. Asetetut tavoitteet ja ohjelmistoratkaisut päädyttiin toteuttamaan Node.js-pohjaisella kustomoidulla koodilla, mikä mahdollisti Boingin kaikkien tarpeiden huomioimisen.

Erinomaistakin pitää parantaa

Boingilla oltiin erittäin tyytyväisiä Vincitin kanssa aikaansaatuihin uudistuksiin. Yrityksen johdossa ajatellaan kuitenkin niin, ettei nykypäivän digitaalinen palvelualusta ole koskaan täysin valmis – ja jatkokehitystä pitää tehdä koko ajan. Tällä hetkellä varsinainen suunnittelu- ja tuotantotyö on vaihtunut palvelun ylläpitoon ja hienosäätöön, mutta kun todetaan seuraavan spurtin tarpeellisuus, sekin otetaan yhdessä.

Palaute uudesta palvelusta on ollut hyvää, ja kyllähän homma Vincitin kanssa toimi kaikilla tasoilla. Parasta yhteistyössä oli kuitenkin tiimin sitoutuminen ja halu viedä asioita eteenpäin. Jos niitä ei ole, ei hienoinkaan prosessi ratkaise asioita.

Roger Enlund

TOIMITUSJOHTAJA / BOING

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vincit logo

Tiedot

Tilaaja: Boing Solutions Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anna Malmilehto, +358 40 376 6475

Lisätietoja

Yritysprofiili Vincit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Arkkitehtuuri

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

palvelumuotoilu
Tekninen toteutus
visuaalinen suunnittelu
konseptointi

Siirry yrityksen profiiliin Vincit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vincit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Vincit - Muita referenssejä

Vincit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia