Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Black Friday- ja Joulumyynti nousuun tekstiviesteillä

BloggausLoppuvuoden aikana monen yrityksen viestintä keskittyy Black Fridayn ja Joulumyynnin ympärille. Haasteena on saada oma viesti läpi, jotta asiakas näkisi tarjouksen ja kiinnostuisi. Miten erottua viestien tulvassa ja saada kohderyhmän huomio?

Tekstiviesti on ainoa kanava, josta voit olla lähes 100% varma, että viesti menee perille asiakkaalle. Tekstiviestit tarjoavat yrityksille monia etuja verrattuna muihin kanaviin – tekstiviesti on varma, luotettava, henkilökohtainen ja ytimekäs viestintäväline. Tekstiviestin tehokkuus perustuu siihen, että jokaisella meistä on matkapuhelin ja GSM-numero, joka toimii uniikkina identifikaattorina. Tekstiviestisovellus löytyy oletuksena kaikkien puhelimien aloitusnäytöltä ja lisäksi viestit erottuvat muiden viestien joukosta erittäin hyvin. 

Tekstiviestiä kannattaa kuitenkin hyödyntää fiksusti. Liian yleiset viestit tai liian usein tulevat viestit alkavat helposti ärsyttämään. Lähetä hyödyllisiä, personoituja viestejä, niin ne otetaan ilolla vastaan. 

Listasimme seitsemän vinkkiä, joilla saat enemmän irti tekstiviestikampanjoista ja kasvatat myyntiäsi loppuvuoden aikana. 

Lue vinkit täältä.

Pinterest
Quriiri logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Quriiri kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Omat tagit

ryhmätekstiviestit
tekstiviestimarkkinointi
tekstiviestipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Quriiri kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quriiri - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Quriiri - Muita referenssejä

Quriiri - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia