Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bitmore uudisti ja modernisoi Hotelli Helkan IT-ympäristön

ReferenssiHotelli Helka toimii vuonna 1928 Suomen NNKY:n rakennuttamassa ja edelleen omistamassa rakennuksessa. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva moderni design-hotelli on sisustettu suomalaisen muotoilun teemaan ja aulatiloissa on taidenäyttelyitä vaihtuvin teemoin. Hotellissa on nykyisin 150 huonetta ja muutama neuvottelutila. Bitmore tuottaa kokonaisvaltaiset tuki- ja ylläpitopalvelut Hotelli Helkan päätelaitteille, palvelimille, verkkolaitteille sekä Office 365 ratkaisulle tarvittaessa 24/7.

Hotelli Helkalla oli useita haasteita: Sähköpostipalvelut olivat vanhentuneessa ja kömpelössä operaattorin järjestelmässä, minkä myötä oli jääty jälkeen monella tapaa. Talon sisältä puuttui myös tarpeellinen IT-asioiden tuntemus ja osaaminen. Lisäksi omissa tiloissa sijainneet palvelimet olivat tiensä päässä ja yksi näistä rikkoontui korjauskelvottomaksi. Hotellin toiminnan luonteen vuoksi järjestelmien pitää olla toiminnassa 24/7.

Hotellipäällikkö Thomas Högdahl kertoo: ”Halusimme modernisoida järjestelmiämme ja päästä eroon fyysisistä palvelimista. Bitmore on neuvonut meitä IT-infrastruktuurin uudistuksessa ja tehnyt aloitteita tarvittavista toimenpiteistä. Heidän asiantuntijansa kertovat meille mitä kannattaa tehdä, hankkia ja mitä ei kannata hankkia. Saamme realistisen arvion ehdotettujen muutosten kustannuksista ja investoinnin tarpeellisuudesta. Ovat meidän oikea kätemme ja aina meidän puolellamme.”

Hotelli Helka ulkoisti koko IT-ympäristön hallinnan ja valvonnan Bitmorelle, joka rakensi rikkoontuneen palvelimen tilalle uuden virtuaalipalvelimen turvalliseen konesalikapasiteettiinsa. Palvelut saatiin palautettua nopeasti ennalleen ja samalla varmistettiin, että vastaavat tilanteet eivät toistu tulevaisuudessa. Perinteisen varmistusratkaisun tilalle otettiin käyttöön modernit varmistukset vahvasti salattuun Bitmoren pilvipalveluun. Näiden lisäksi Bitmore toteutti Microsoft Office 365 -sähköpostipalvelun suunnittelun, käyttöönoton ja sähköpostien siirron vanhasta järjestelmästä uuteen. Modernin jatkuvasti kehittyvän Office 365 ratkaisun myötä Hotelli Helkalle avautuu myös täysin uusia mahdollisuuksia työn tuottavuuden parantamiseksi.

Thomas Högdahl kiteyttää: ”Bitmoren myötä olemme saaneet modernit järjestelmät ja niitä vastaavat tukipalvelut. Pystymme keskittymään omaan työhömme. Bitmore reagoi pyyntöihimme nopeasti, asiantuntijat ovat oppineet tuntemaan meidän tietotasomme ja osaavat tulla paikan päälle tarvittaessa. Heidän kanssaan on helppo työskennellä ja voimme luottaa, että kaikki toimii sovitun mukaisesti. Meille tämä on asiakassuhde parhaimmillaan.”

Tutustu lisää Bitmoreen ja palveluihimme täältä!

Hotelli Helkasta voit lukea lisää täältä!

Suosittelija:

Bitmoren myötä olemme saaneet modernit järjestelmät ja niitä vastaavat tukipalvelut. Pystymme keskittymään omaan työhömme. Bitmore reagoi pyyntöihimme nopeasti, asiantuntijat ovat oppineet tuntemaan meidän tietotasomme ja osaavat tulla paikan päälle tarvittaessa. Heidän kanssaan on helppo työskennellä ja voimme luottaa, että kaikki toimii sovitun mukaisesti. Meille tämä on asiakassuhde parhaimmillaan.

Thomas Högdahl, hotellipäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitmore Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hotelli Helka
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Niclas Qvick

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitmore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft Office 365
pilvivarmistus
backup
varmistuspalvelut
Office 365
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
IT-palvelut
pilvipalveluiden hallinta
pilvipalvelut
etävalvonta
Etätuki
Lähituki
Tukipalvelut
Modernit IT-palvelut yrityksille
Bitmore
Palvelimien valvonta
Hotelli Helka

Siirry yrityksen profiiliin Bitmore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitmore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bitmore - Muita referenssejä

Bitmore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia