Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bioenergialehti

ReferenssiToteutimme Bioenergia Ry:n verkkojulkaisun räätälöitynä WordPress-palveluna. 

Bioenergiaa

Bioenergia ry on yli kolmensadan jäsenorganisaation ja henkilöjäsenen edunvalvoja, joka kehittää bioenergia-alaa niin, että Suomessa olisi maailman parhaat edellytykset tuottaa biomassaan perustuvia kestäviä ja jopa hiilinegatiivisia tuotteita.

Bioenergia julkaisee Bioenergia -lehteä, jonka siirsimme asiakkaan kanssa verkkoon. Paperinen lehti julkaistaan jatkossa kerran vuodessa.

WordPress-verkkolehti

Toteutimme bioenergialehti.fi -verkkolehden käyttäen WordPress-sisällönhallintajärjestelmää. Suunnittelun pohjana on Bioenergia ry:n visuaalinen ilme, värit ja fontit.

Toteutukseen on räätälöity mainospaikkoja. Räätälöidyn toiminnallisuuden ansiosta verkkolehden hallinnoijat voivat lisätä uusia mainoskampanjoita. Sivu- ja artikkelipohjissa on mainospaikat, joihin palvelu automaattisesti hakee olemassa olevista mainoskampanjoista sellaisen josta löytyy mainospaikkaan sopiva kuva.

Verkkopalvelussa on mahdollisuus rekistereityä tilaajaksi tai kirjautua sisään tilaajana, jolloin pääsee lukemaan vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä. Käyttäjänhallinnan tueksi ylläpitäjille on toteutettu erillinen näkymä. Oppilaitoksille, kirjastoille ja muille organisaatioille on myös toteutettu IP-pohjainen tunnistautuminen. Ylläpitäjäkäyttäjä voi lisätä tai poistaa sallittuja IP osoitteita ja osoiteavaruuksia hallintapaneelissa.

Palveluun toteutettiin myös monia räätälöityjä sisältölohkoja WordPressin Gutenberg-editoria hyödyntäen. Näin ylläpitäjä voi helposti lisätä määrämuotoisia sisältöjä kuten kainalojutut ja korostusosiot.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Bioenergia Ry
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@sohova.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia