Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Biocodex PhaMe kotisivut

ReferenssiProjektin tavoitteena oli lisätä kasvattaa Biocodex PhaMe:n verkkonäkyvyyttä ja selkiyttää tarjontaa asiakkaiden näkökulmasta. 

Tavoitteiden saavuttamiseksi aiemmin Biocodex Nordics -sivustolla ollut sisältö eriytettiin omaksi sivustoksi kuitenkin säilyttäen sivustojen yhteneväisyys värien ja typografian osalta. 

Projekti aloitettiin sivuston ilmeen ja rakenteen suunnitetteluvaiheella. Olimme aiemmin toteuttaneet Biocodex Nordicsin WordPress-sivuston, joka kloonattiin uuden sivuston pohjaksi. Sivuston ilmeeseen ja rakenteeseen tehtiin muutoksia, jotta PhaMe:n palvelut pystyttiin esittelemän parhaalla mahdollisellla tavalla.

Projektin pohjaksi toteutimme digitaalisen markkinoinnin aloituspaketin, josta oli hyvä jatkaa eteenpäin itse sivustoprojektiin. Kuuntelimme asiakasta tarkalla korvalla suunnittelu- ja kehitysvaiheessa, jotta saavuttaisimme asetetut tavoitteet. Lopuksi testasimme sivuston perusteellisesti useilla selaimilla ja mobiililaitteilla. 

Biocodex PhaMe:n uudet mobiiliresponsiiviset kotisivut julkaistiin kesällä 2019. Uuden sivuston ilme on värikäs, raikas, tyylikäs ja selkeä. Uusien sivujen myötä Biocodex PhaMe:n palvelut on selkeästi eriytetty omalle sivustolleen. 

Sivuston julkaisun jälkeen olemme jatkaneet yhteistyötä kehittämällä edelleen Biocodex PhaMen verkkonäkyvyyttä tarjoamallamme tehostuspalvelulla. Tehostuspalvelun ja uusien verkkosivujen avulla Biocodex PhaMe on valmis vastaanottamaan uuden vuosikymmenen haasteet. 

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Biocodex Oy
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia