logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Bilot laajentaa verkkokauppaosaamistaan kumppanoitumalla Magenton kanssa

BloggausBilot on edelläkävijä ja markkinajohtaja raskaansarjan B2B-verkkokauppojen ja digitaalisen asiakaspalvelun toteuttajana. Tarjotakseen asiantuntemustaan uusille markkinoille, Bilot kumppanoituu Magenton, johtavan avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alustan tarjoajan kanssa.

”Olemme auttaneet suuryrityksiä uudistamaan B2B-kanaviaan vuodesta 2005 lähtien. Emme tarjoa vain perinteistä verkkokauppaa, vaan haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan täysin uusia liiketoimintamalleja ja arvoketjuja. 


Tähän asti olemme tarjonneet B2B-verkkokaupparatkaisuja lähinnä high-end-alustoja, kuten SAP Hybristä hyödyntäen. Vastauksena keskisuurten ja kasvavien asiakkaidemme toiveisiin, olemme päättäneet laajentaa tarjontaamme kumppanoitumalla Magenton kanssa”, sanoo Jussi Hauru, Bilotin Commerce-alueen liiketoimintajohtaja

Bilot on SAP:n kultatason kumppani ja tunnettu jo vuosikymmenen ajan vahvana tekijänä SAP-teknologiaan luottavissa yrityksissä niin Suomessa kuin Puolassakin.
Vuosien varrella Bilot on toimittanut liiketoimintakriittisiä verkkokaupan ratkaisuja suurelle osalle Suomen top 100 -yrityksistä. Yhdistämällä vuosien kokemuksensa B2B-prosesseista Magenton ketterään ekosysteemiin, Bilot pääsee tarjoamaan uusia mahdollisuuksia asiakkailleen.

”Tavoitteenamme on auttaa kaikenkokoisia asiakkaitamme saamaan kaiken irti verkkokauppa-alustastaan. Hyöty ei synny pelkästään rakentamalla visuaalisesti nätti kauppa, vaan kokonaisuudessa pitää huomioida saumaton integraatio ERP, CRM ja tuotetiedonhallinnan -järjestelmiin sekä liiketoimintaa tukeva analytiikka”, täsmentää Mathias Hjelt, Bilotin tarjoomasta vastaava johtaja.

Katy Wilson, Magenton Channel Development Manager,
kommentoi tuoretta kumppanuutta: ”Bilotin vahva SAP-osaaminen sekä intohimo B2B- ja suuryritystason ratkaisuihin tuo kumppaniekosysteemiimme mukaan tärkeää uutta osaamista.”

Bilotin toimitusjohtaja Mika Tanner on innoissaan kumppanuudesta: ”Liittyminen Magento-ekosysteemi on seuraava askel strategiassamme. Kumppanuus tukee visiotamme olla todellinen yhden luukun kauppa kaikkiin asiakasrajapinnan kehittämiseen tarpeisiin: asiakkuuden johtamisesta kenttähuoltoon, käyttöliittymästä taustajärjestelmiin. Avoimen lähdekoodin maailma avaa meille uusia markkinoita ja tarjoaa mukavasti bensaa kansainvälistymismatkallemme.”

Pinterest
Bilot

Lisätietoja

Bilot:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Omat tagit

E-commerce
B2B verkkokauppa
commerce

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Magento

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Bilot kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bilot - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Bilot - Muita referenssejä

Bilot - Muita bloggauksia

Siirry Bilot kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia