logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Bilot ensimmäisenä suomalaisena kumppanina mukaan Microsoftin pilvikehitysohjelmaan

BloggausBilot valittiin Microsoftin maailmanlaajuiseen Practice Development Unit -ohjelmaan ensimmäisenä suomalaisena kumppanina. Ohjelman pilvisovelluksiin keskittyvään ryhmään valitaan vain 16 pohjoismaista kumppania, Bilot on ensimmäisenä mukana tässä joukossa.


”Bilot on oivaltanut, miten maksimoida pilven hyödyt, ja miten kehittää jotain aivan uutta Microsoft Azuren tulevien ominaisuuksien avulla. Olen iloinen, että saimme Bilotin mukaan tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja entistä tehokkaammalla aikataululla, joustavammin ja luotettavammin.” kommentoi
Länsi-Euroopan tasolla kumppaneiden kehitysohjelmia johtava Bernard Saisse.

Ohjelman avulla Microsoft haluaa löytää ja tukea kumppaneita, joilla on mahdollisuudet kehittyä parhaiksi pelureiksi halutuilla pilvialueilla. Kumppaneita rekrytoidaan neljälle eri alueelle, joista Bilotin ohjelma keskittyy pilven PaaS-kerrosta hyödyntävien asiakasratkaisujen ketterään kehittämiseen.

Suoran teknisen tuen lisäksi ohjelmassa mukana olevat kumppanit saavat Microsoftilta erityistä tukea pilviliiketoiminnan kehittämiseen. Ismo Piispa, Bilotin liiketoimintajohtaja yllyttääkin asiakkaita hyppäämään jo nyt kelkkaan: ”Ohjelma tarjoaa meille ja asiakkaillemme selkeitä etuja. Tuomme Azuren uudet palvelut asiakkaidemme ulottuville välittömästi, kun olemme varmistuneet niiden tuotantovalmiudesta. Koska Azuren PaaS -palvelut nopeuttavat sovellusten kehitystä ja käyttöönottoa, on tärkeää saada palvelut mahdollisimman nopeasti käyttöön. Tässä yhteistyöllämme Microsoftin kanssa on keskeinen merkitys.” 

”Osaamisalueita yhteistyö ei sinänsä meillä lisää, mutta Microsoftin panostus meihin tarjoaa huikean mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaamme nopeammin ja isommaksi kuin mihin yksin pystyisimme. Yksi tavoite ohjelmassa onkin ulottaa Azure osaksi useimpien bilotilaisten osaamista, imua tälle tuntuu henkilöstössä riittävän.”
Piispa jatkaa.

Ohjelman taustalla on asiakkailta kuultu toive: sovelluskehitysprojektit ovat edelleen liian hitaita, kehitys-, testi- ja tuotantoympäristöjen rakentaminen tahmeaa. Bilot ja Microsoft haluavat auttaa asiakkaita muuttamaan IT-kulujen rakennetta niin, että budjettista suurempi osa saadaan siirrettyä alustojen rakennuksesta ja ylläpidosta itse sovellusten kehitykseen ja käyttöönottoon. 

Microsoft Azure pilvipalveluiden liiketoiminnankehittäjä Hillevi Luostarinen kommentoi: ”Yritykset ovat jo löytäneet julkisten pilvipalveluiden hyödyt ja jatkuvasti kehittyvien palveluiden edut; enää ei hankita pelkkiä virtuaalikoneita vaan katseet on käännetty alustapalveluihin. Nyt on vain kyse siitä, miten hyödyntää innovatiivisia palveluja liiketoiminnan muutoksen vauhdittajana yritysten keskittyessä omaan ”coreen”. Meille on tärkeää, että suomalaiset yritykset saavat parhaan mahdollisen tuen meidän kumppaniverkostosta. Suomi on yksi Euroopan vahvasti kasvavia julkisen pilven markkinoita. Tällä kumppaniohjelmalla varmistamme, että ohjelmaan valitut kumppanit pystyvät toimittamaan ensiluokkaisia ratkaisuja Azuren alustapalveluita (PaaS) hyödyntäen. Etsimme ohjelmaan mukaan innovatiivista, osaavaa ja nälkäistä kumppania. Bilot on osoittautunut juuri tällaiseksi.” toteaa Luostarinen kumppanivalinnasta.

Lisätiedot
Ismo Piispa, Business Lead, Bilot
+358 50 301 2514
Ismo.piispa@bilot.fi


Bilot on vuonna 2005 perustettu ohjelmistotalo ja kasvuyritys. Teemme asiakkaillemme raskaan sarjan kokonaisratkaisuja. Sytymme, kun pääsemme vetämään täyden setin älykkäistä käyttöliittymistä asiakasymmärryksen kautta integroituihin ERP-prosesseihin asti.
Rakennamme huomisen liiketoimintaympäristöjä jo tänään. Meidät tunnetaan kyvystämme tunnistaa merkittävimmät innovaatiot ja valmiuksistamme toteuttaa ne äärimmäisen laadukkaasti.
Bilot on henkilöstön omistuksessa ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa sekä Puolan Poznanissa. Yrityksen liikevaihto oli 15 MEUR vuonna 2015 ja sen palveluksessa on 120 alan lahjakkuutta, luovimpia ajattelijoita ja terävimpiä näkijöitä.


Pinterest
Bilot

Lisätietoja

Bilot:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot

Teknologia

Microsoft

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Bilot kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bilot - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Bilot - Muita referenssejä

Bilot - Muita bloggauksia

Siirry Bilot kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Parempaa journalismia mallintamisen kriteerein
7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia