Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Bill Behn: Miksi luovuin maailman parhaasta työstä

Bloggaus

Bill Behn, CSO, Tosibox

Kerron sen nyt teille. Tosibox Oy on Oulusta lähtöisin oleva nuori innovatiivinen yritys, jonka teknologia on levittäytynyt jo 126 maahan ympäri maailman. Yhä useammat johtavat brändit ovat ottaneet käyttöön Tosiboxin yksinkertaistetut IoT-yhteysratkaisut. Tällä hetkellä meillä on tarve yhdenmukaistaa viestintäämme ja arvojamme. Yhtiön toimitusjohtaja soitti minulle ja kysyi, haluaisinko ottaa vastaan uuden työn globaalina myyntijohtajana.

Vastaukseni oli selvä: Minulla on jo paras työ yrityksessämme, miksi luopuisin siitä? Työskentelin jo Amerikan mantereen vastaavana johtajana uskomattoman upeiden ammattilaisten tiimissä ja saimme tehdä yhteistyötä johtavien jälleenmyyjien, valmistajien edustajien, järjestelmäintegraattorien sekä teollisuusliittojen kanssa ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Tiimini ja oma kalenterini olivat täynnä tapaamisia huipputekniikan uranuurtajien kanssa San Diegosta aina Montrealiin. Bisnes kukoisti, meillä oli täydellinen tuote markkinoille ja pääkonttorimme sijaitsi 8 000 kilometrin päässä Suomessa. Kuten sanoin, minulla oli kaikki mitä osasin toivoa!

Kului muutama kuukausi, tein useita eri puolille maailmaa suuntautuvia työmatkoja ja tapasin jakelijoita ja jälleenmyyjiä. Nämä ystävälliset liikekumppanit ja todella miellyttävät liikesuhteet tekivät minuun valtavan vaikutuksen. Silloin toimitusjohtaja soitti minulle uudelleen… mutta sillä kertaa ajattelin hiukan eri tavalla. Aloin ymmärtää, että joka aamu yhtä työintoisena herääminen, osana jotain itseäni suurempaa oleminen, ja tunne siitä, että voin vaikuttaa kaikkien yhteistyökumppaneidemme elämään, olivat juuri niitä asioita, jotka saivat minut nousemaan ylös sängystäni aamuisin.

Esittelin suunnitelmani johtoryhmälle ja huomasin, että kaikki Tosiboxilla kannattivat visiotani koskien kehityssuuntaamme, työntekijöitämme, asiakkaitamme ja selkeyttä kaikessa tekemisessämme, sekä oivallusta siitä, että jotain suurta oli tapahtumassa. Ymmärsin, että jos otan vastaan tämän uuden tehtävän, voin EDELLEENKIN olla maailman parhaassa työssä.

Mitä tiedämme uudesta CSO:stamme:

Hän pitää mailapeleistä (aivan, pickleball on hänen juttunsa), ruuanlaitosta, hiihtämisestä, täydellisen ketogeenisen aterian löytämisestä, vanhojen tapojen muuttamisesta, todellisuudesta, äärimmäisestä tehokkuudesta, parhaissa ravintoloissa syömisestä ympäri Pohjois-Amerikkaa keittiömestari-poikansa kanssa, tehokkaista hook- ja draw-lyönneistä golfissa, edullisten mutta hyvien viinien löytämisestä, geopolitiikasta, lasten oikeuksista (lukuun ottamatta kolmea omaa lasta), vanhuksista (erityisesti omista vanhemmistaan), itsensä ilmaisusta, aivotieteestä, Yhdysvaltain ilmavoimista (hänen toinen poikansa on C130-lentosuunnistaja), dokumenttifilmeistä ja Skotlannin ylängöiltä ja alangoilta peräisin olevasta maagisesta meripihkan värisestä eliksiiristä.

Pinterest
Tosibox Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

etäyhteys
etävalvonta

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia