Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Bilfinger Finland

ReferenssiBilfinger Finland hyödynsi BPS:n paikallista osaamista kansainvälisessä SAP rollout -projektissaan


BPS:n osaamisen hyödyntäminen kansainvälisessä SAP-rollout projektissamme varmisti Bilfinger Industrial Services Finlandin projektin sujuvan läpiviennin”, Arttu Juosila, Controller, Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Bilfinger Industrial Services Finland Oy on monialainen insinöörialan palveluyhtiö, jonka toimintaan kuuluu teollisuuden kunnossapito, logistiikkakiinteistöjen korjaus ja ylläpito sekä projektiliiketoiminta eri teollisuuden aloille. Sen liikevaihto vuonna 2015 oli 43 miljoonaa euroa ja se työllistää Suomessa noin 300 työntekijää. Yritys kuuluu kansainvälisesti merkittävään Bilfinger SE-konserniin.

Vuonna 2015 Bilfinger aloitti SAP-järjestelmän uusimisen Skandinavian tytäryhtiöihin SAP-rollout projektin muodossa. Projektissa otettiin käyttöön uusi Bilfinger-konsernin mukainen SAP-installaatio ja sen mukana uusia toiminnallisuuksia. Projekti johdettiin kansainvälisesti konsernin toimesta. BPS oli mukana projektissa tuomassa paikallista näkemystä ja tukemassa loppukäyttäjiä käyttöönotossa.

Paikallisten asiantuntijoiden käyttö kansainvälisessä projektissa helpotti projektin läpivientiä merkittävästi. Asioiden läpikäynti oli yksinkertaista suomenkielisten asiantuntijoiden kanssa ja esiin nousseet kysymykset saatiin selvitettyä helposti ilman kielimuuria. Paikallisella osaamisella otettiin huomioon Suomen järjestelmän tarpeet ja erityspiirteet, jotka eivät olisi korostuneet kansainvälisen tason projektisuunnitelmassa ja toteutuksessa.

Projektin läpivienti oli tehokasta ja aikaa säästettiin merkittävästi, kun BPS:n asiantuntijat olivat mukana auttamassa Bilfingerin henkilökuntaa paikan päällä. Yhteistyö BPS:n kanssa sujui joustavasti ja ongelmanratkaisu oli nopeaa. Asiantuntijoiden laaja asiantuntemus SAP-järjestelmästä mahdollisti haasteiden havaitsemisen jo testausvaiheessa ja niiden ratkaisun ennakoivasti ennen käyttöönottoa.

Bilfinger näkee BPS:n vahvuuksiksi vankan kokemuspohjan SAP-järjestelmästä ja asiantuntevat konsultit. Bilfinger Industrial Services Finland Oy suosittelee paikallisen asiantuntemuksen käyttöä kansainvälisten SAP rollout projektien sujuvan läpiviennin tukena.


Suosittelija:

“BPS:n osaamisen hyödyntäminen kansainvälisessä SAP-rollout projektissamme varmisti Bilfinger Industrial Services Finlandin projektin sujuvan läpiviennin”, Arttu Juosila, Controller, Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Arttu Juosila, Controller

Pinterest
Referenssin infoboxi
Islet Group Oy

Tiedot

Tilaaja: Bilfinger Industrial Services Finland Oy
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juliana Lindqvist

Lisätietoja

Yritysprofiili Islet Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

SAP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Paikallinen tuki
Rollout

Siirry yrityksen profiiliin Islet Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Islet Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Islet Group - Muita referenssejä

Islet Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 suomalaista kestävän kehityksen startupia
Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia