logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

BI-ympäristöjen hallinta

BloggausGartnerin mukaan CIO:t ovat viimeiset neljä vuotta arvioineet Business Intelligencen ja analytiikan tärkeimmäksi investointikohteeksi. Kun BI- ja Big Data-asiantuntijoiden kanssa keskustelee, tämän huomaa. Useissa yrityksissä kaikki kärkihankkeet kaipaavat tuekseen analytiikkaa, minkä vuoksi alan asiantuntijoilla on töitä usein enemmän kuin ehtii tehdä. Tilanne on usein haastava. Nopeasti muuttuvassa maailmassa liiketoimintajohdon on saatava tarvittavat raportit nopeasti ja luotettavasti, muuten jäädään jalkoihin. Toisaalta esimerkiksi GoPron esimerkki osoittaa, että nerokkaalla analytiikalla voi saada todellista kilpailuetua.

Täystyöllistetyt BI-asiantuntijat ovat usein oman alansa moniottelijoita. Heiltä edellytetään ymmärrystä niin ylimmän johdon mittareista ja niiden raportoinnista kuin käytettävän teknologia-alustan kommervenkeistä. Tämän lisäksi asiakaspalvelutaitoja koetellaan, kun projektipäälliköt, yksikönjohtajat, markkinointigurut ja tiimikaverit pyytävät muutoksia, tilannepäivityksiä ja sitä tärkeintä... analysoitua dataa. Koska kaikkeen ei ehdi työpäivän aikana, BI-järjestelmän eri osien hallintaliittymiin kirjaudutaan aikaisin aamulla ja myöhään illalla, jotta liiketoiminnan datanälkä saadaan tyydytettyä. Kun hallintaliittymistä joutuu puhumaan monikossa, aikaa palaa ja BI-asiantuntijan ennestään suuri työkuorma kasvaa.

Tilanne on huomattavasti parempi, jos BI-ympäristössä ajettavat työt saadaan automatisoitua ja yhden näkymän alle. Toimiva tilannekuva siitä, miten koko prosessi toimii, auttaa tehostamaan työnkulkua. Jos osia prosessista saadaan automatisoitua, käsityön määrä pienenee ja asiantuntijan aikaa voidaan käyttää hyödyllisemmin. Parhaimmillaan prosessien automaatio mahdollistaa itsepalvelunäkymien luomisen liiketoiminnan käyttöön. BI-asiantuntijan työ helpottuu merkittävästi, jos johtoryhmä saakin tilattua aiemmin käsityönä toimitetun raportin matkapuhelimensa itsepalvelusovelluksesta. Samoin elämää helpottaa, jos statuspäivitykset raportointiajojen valmistumisesta toimitetaan matkapuhelimeen automaattisesti eikä soittelukierroksen kautta.

Tilannekuvan saamiseksi on olemassa ratkaisuja. BMC Software kertoo markkinoiden johtavasta BI-ympäristöjen automaatioratkaisuta webinaarissa 15.1.2016. Jos haluat mukaan, laita viestiä osoitteeseen tommi_saxelin@bmc.com.

Pinterest
BMC Software Oy

Lisätietoja

BMC Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Omat tagit

eräajo

Erikoisosaaminen

Big Data

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry BMC Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BMC Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

BMC Software - Muita referenssejä

BMC Software - Muita bloggauksia

Siirry BMC Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia