Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Beverage Partners Finland: Datapohjaista päätöksentekoa

ReferenssiAlalla, jossa myyntitiedon kerääminen on haastavaa, on Beverage Partners alkanut systemaattisesti keräämään Lime CRM:ään tietoa asiakaskentältään ja siirtynyt kohti datapohjaista päätöksentekoa kaikilla organisaation tasoilla.

Haasteita myyntitiedon keräämisessä

Alkoholin maahantuojana Beverage Partnersin asiakkaisiin kuuluu Alkon lisäksi tukut, vähittäiskaupat, yksittäiset ravintolat ja tapahtumat. Alalla on paljon kolmansia osapuolia ja sen johdosta loppukäyttäjien myyntitieto on erittäin vaikeasti saatavilla. Sitä ei ole julkisessa jakelussa eikä kilpailijat mielellään jaa tietoa.

Tiedon haastavan saatavuuden takia Beverage Partners seuraa toimintaansa hieman erilaisilla mittareilla moneen muuhun alaan verrattuna. Tämä vaati räätälöityjä komponentteja ja mittareita Lime CRM:ssä, jotta myyntidataa voidaan seurata tehokkaasti.

Myyntiprosessin kehittäminen

Iso osa Beverage Partnersin myyntiprosessista tapahtuu kentällä, kun myyjät käyvät ravintoloissa ja anniskelupaikoissa, joissa he tuottavat kampanjoita alkoholituotteiden näkyvyyden ja myynnin lisäämiseksi. Lime CRM auttaa myyjiä asiakas- ja tuotetiedon keräämisessä, jolloin myyjillä on aina tiedot tuotteiden tarjonnasta ja näkyvyydestä saatavilla.

Asiakastieto on aina mukana

Myyjät käyttävät Lime CRM:n mobiiliversiota tabletilla tai älypuhelimella ja voivat jo kentällä kirjata asiakastietoja suoraan järjestelmään. Tämä on helpottanut myyjien työtä huomattavasti, sillä heidän ei enää tarvitse tehdä raportointia erikseen asiakaskäyntien jälkeen. Koska kaikki tieto on aina käden ulottuvilla, on myyjien käyttöaste noussut ja asiakastiedon laatu kasvanut.

Räätälöity ratkaisu toiminnan ympärille

Lime CRM:ään on räätälöity juuri oikeat kentät tiedon keräämistä ja raportoimista varten. Näin järjestelmä ei luo uutta myyntiprosessia vaan rakentuu olemassa olevan toimivan toimintamallin ympärille.

Markkinoinnin ja myynnin synkronointi

Koska tietoa asiakaskentästä on Lime CRM:n myötä yksinkertaisempaa kerätä, on myös markkinoinnin työ selkeämpää. Markkinointi voi aktiivisesti tuottaa myyntiprosessia tukevaa materiaalia, sillä he näkevät reaaliajassa Lime CRM:ään raportoidut tarpeet ja aukot asiakaskentältä.

Datapohjaista päätöksentekoa CRM-järjestelmän avulla

Lime CRM on mahdollistanut tärkeiden tietojen keräämisen asiakaskentältä ja jäsentelee sen loistavasti kaikille käyttäjille. Beverage Partnersin Lime CRM:ssä seurataan muun muassa asiakkaiden historiaa, myyjien käyntimääriä, tuotteiden näkyvyyttä ja kampanjoiden onnistumista. Tieto Lime CRM:ssä auttaa myyjien, johdon ja koko konsernin päätöksenteossa.

Myyjät näkevät suuren hyödyn Lime CRM:n käytössä, sillä he voivat koko ajan seurata asiakkaiden tilannetta tuotteiden näkyvyyden ja kampanjoiden onnistumisen kautta. He voivat myös helposti seurata henkilökohtaisia myyntitavoitteitaan CRM:ssä. Näin he voivat priorisoida oikein ja tehdä proaktiivista myyntityötä.

Johto pystyy Lime CRM:n avulla tehostamaan myynnin ohjausta ja asettamaan selkeämpiä tavoitteita myyjille ja koko organisaatiolle. Johto saa kokonaisvaltaista tietoa tuotteiden ja työntekijöiden suoriutumisesta ja voivat sen avulla seurata tärkeitä tavoitteita.

Konsernitasolla Beverage Partners suuntaa myös vahvemmin datapohjaiseen päätöksentekoon. Heidän sisäryhtiönsä Ruotsissa käyttää myös Lime CRM:ää, joka auttaa toimintatapojen yhtenäistämisessä. Samaa CRM:ää käyttäessä he voivat tehdä uusien toiminnallisuuksien käyttöönoton samaan aikaan molemmissa maissa, joka tuo säästöjä ja synergiaetuja.

Kehitystyö yhdessä Limen kanssa

Limen työntekijät ovat tehneet parhaansa ymmärtääkseen alkoholimaahantuonnin lainalaisuuksia ja toiminnallisuuksia, jotta he ovat voineet vastata Beverage Partnersin tarpeisiin CRM:n kehitystyössä. Kaikkiin kehityspyyntöihin on vastattu rehellisesti ja pohdittu yhdessä mitä toiminnallisuuksia Lime CRM:ään voi rakentaa.

Limen paikallisuuden myötä yhteydenotto on yksinkertaista ja niihin reagointi nopeaa, jolloin yritystemme välille on muodostunut läheinenkin suhde. Beverage Partners on myös haastanut Limen työntekijöitä ja kehityspuolta, jolloin tuotetta on edistetty yhdessä paremmaksi. Olemme luoneet toiminnallisuuksia, joita muilla Lime CRM:n käyttäjillä on myös ollut mahdollisuus ottaa käyttöön.

Suosittelija:

”On ollut ilo huomata, että Limen toiminta on niin dynaamista, että asiakkaiden tekeminen vaikuttaa vahvasti myös lopputuotteen kehittämiseen.”

Emppu Silander, myynnin aktivointikoordinaattori

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lime Technologies Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Beverage Partners Finland

Lisätietoja

Yritysprofiili Lime Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Muita referenssejä

Lime Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia