Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bevenic Group otti harppauksen nykyaikaan ja siirtyi Mepcon ohjelmistopalveluun

ReferenssiMepco-palkanlaskentajärjestelmä on ollut Bevenic Groupissa käytössä jo vuodesta 2008. Järjestelmän laajempi päivitys ja uusien osioiden käyttöönotto tuli ajankohtaiseksi konsernin yritysstrategioiden ja kehitysprojektien suunnittelun myötä alkuvuodesta 2020.  

“Päätimme, että päivitämme kaikkia IT-järjestelmiämme. Ehdotin, että myös palkanlaskentaa päivitettäisiin, koska Mepco on ollut meillä vuodesta 2008 lähtien ja sen jälkeen emme ole suurempaa päivitystä siihen tehneet”, Carola Paro Bevenic Groupilta kertoo.  

Bevenic Groupilla ei ollut aiemmin Mepco-palkanlaskentajärjestelmän lisäksi HR-järjestelmää käytössä, vaan Mepcon HR-moduuli päätettiin ottaa päivityksen yhteydessä täydentämään järjestelmäkokonaisuutta. Lisäksi järjestelmää haluttiin päivittää muiltakin osin, ja järjestelmä siirrettiin omalta palvelimelta Saas-palveluun.  

“Siinä vaiheessa emme vielä olleet suunnitelleet Saas-ympäristöön siirtymistä, mutta sitä suositeltiin meille, joten se tehtiin päivityksen yhteydessä syksyllä 2020. Koska Mepcon kehityspolkuun Saas-siirtyminen kuului olennaisena osana, päätimme, että pistämme senkin nyt samalla kuntoon”, Paro kertoo.  

Päivitysprojektiin sisältyi paljon muutoksia lyhyessä ajassa  

Aloituspalaverit pidettiin toukokuussa, jossa päätettiin, että projekti aloitetaan lomien jälkeen. Elokuussa projekti aloitettiin ja joulukuussa se oli valmis.  

Bevenic Groupilla oli samaan aikaan menossa Mepco Palkkojen päivitys ja Saas-siirtoMepco Henkilöstön ja M2-matkalaskujärjestelmän käyttöönotto ja ERP-ohjelmiston päivitys. Lisäksi tehtiin paljon integraatioita järjestelmien välille. Projektikokonaisuus oli suuri ja haasteeltakaan ei vältytty. 

“Kaikkien ohjelmien osalta otettiin suuri harppaus uuteen. Tahti oli kova, mutta Mepcon osalta projekti sujui kuitenkin hyvin ja aikataulussa pysyttiin haasteellisesta kokonaisuudesta huolimatta suhteellisen hyvin”, Paro kertoo.  

Yhteydenpito Accountor HR Solutionsin kanssa oli tiivistä projektin alusta lähtien. 

“Palavereja oli säännöllisesti ja tiesimme kyllä, missä mennään. Viestintä sujui hyvin, vaikka näin korona-aikana se tapahtuikin vain Teamsin kautta,” Paro kertoo.  

Bevenic groupissa on oltu tyytyväisiä Mepco HR-moduuliin 

Bevenic Groupissa on saatu paljon enemmän irti Mepcosta uusien ominaisuuksien käyttöönoton jälkeen.  

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Mepcon HR-järjestelmään. Käytämme vasta aika pientä osaa järjestelmästä, mutta olemme jo huomanneet sen hyödyt. Vielä kun saamme kaikki osiot otettua haltuun, niin uskomme, että saamme vielä enemmän hyötyjä järjestelmästä irti”, Paro kertoo.  

“Meillä ei ollut aikaisemmin mitään ohjelmaa, joka olisi koonnut henkilöstöhallinnon asiat yhteen ja se on ollut meille suuri helpotus. Pyrimme siihen, että kokoamme nyt kaikki henkilöstöön liittyvät asiat Mepcoon, jolloin ne ovat helposti hallittavissa yhdessä paikassa ”, Paro kertoo.  

Mepco Web-työpöytä on tällä hetkellä Bevenic Groupissa toimihenkilöiden käytössä. Paro kertoo, että esimiehet ovat ottaneet Web-työpöydän hyvin vastaan ja tykänneet sen modernista käyttöliittymästä. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa web-työpöytä tulisi kaikille työntekijöille käyttöön, jotta he voisivat sieltä itse lähettää loma- ja poissaoloilmoituksia, tarkistaa palkkalaskelmat, omat tietonsa ja lomakertymänsä.  

Ohjelmistopalvelu on nykypäivää 

Ohjelmistopalveluun siirtymisen myötä mm. versiopäivitykset hoituvat automaattisesti, eikä niitä tarvitse itse tehdä. Ohjelmistopalveluun siirtymisen myötä on myös mahdollista saada käyttöönsä uusia ominaisuuksia, joita ei On Premise-ympäristöön ole saatavilla. Lisäksi muiden ohjelmien integrointi onnistuu paremmin Saas-ympäristössä olevaan Mepco-järjestelmään.  

“Ei versiopäivityksiä edes huomaa. Sähköpostiin tulee ilmoitus, että jotain on tekeillä, mutta ei se vaikuta ohjelman käyttöön. Ei ole ollut käyttökatkoksia”, Paro kertoo.  

“Suosittelisin ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin Mepcon käyttäjille. Sen mukana tulee niin paljon uutta, ja Saas on nykypäivää. Jos olisimme pitäneet Mepcon omalla palvelimella, niin se olisi varmasti kaventanut ohjelman käyttöä ja ulkopuolisten ohjelmien integrointia siihen”, hän jatkaa.  

Suosittelija:

“Suosittelisin ohjelmistopalveluun siirtymistä muillekin Mepcon käyttäjille. Sen mukana tulee niin paljon uutta, ja Saas on nykypäivää. Jos olisimme pitäneet Mepcon omalla palvelimella, niin se olisi varmasti kaventanut ohjelman käyttöä ja ulkopuolisten ohjelmien integrointia siihen.”

Carola Paro, kontrolleri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor HR Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Bevenic Group Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ari Honkaniemi, myyntipäällikkö, ari.honkaniemi@accountorhr.fi +358 40 083 1788

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor HR Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Kiinteistöala
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys
Valmistava teollisuus

Omat tagit

Mepco HR
Mepco HRM
Mepco Palkat
Mepco SaaS
HR-järjestelmä
palkanlaskentajärjestelmä
palkanlaskentaohjelmisto
hr-järjestelmähankinta
HR järjestelmät
matka- ja kululasku

Siirry yrityksen profiiliin Accountor HR Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor HR Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Accountor HR Solutions - Muita referenssejä

Accountor HR Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia