Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Best Steel Poland päivitti valmistavan teollisuuden Monitor G5 ERP-järjestelmään

ReferenssiVarmistaakseen kilpailukykynsä muuttuvassa maailmassa Best Steel halusi päivittää uuden sukupolven Monitor G5 ERP-järjestelmään. Laadustaan tunnettu metallialan yritys halusi hyödyntää G5-järjestelmän uusimpia toimialakohtaisia toiminnallisuuksia toiminnassaan ja varsinkin tuotannossaan

Vuonna 2006 perustettu metalliteollisuudessa toimiva Best Steel Poland on tunnettu korkeasta laadustaan. Best Steel suunnittelee ja valmistaa laajan valikoiman kaivinkoneiden lisälaitteita ja komponentteja.

Best Steelin toiminnanjohtaja Mariusz Aleksandrowicz toteaa, että heille on tärkeää pystyä hallitsemaan tuotantoaan entistä tehokkaammin: "Uuden sukupolven Monitor G5 ERP-järjestelmä auttaa meitä hallitsemaan tuotantoamme entistä paremmin ja tehokkaammin.” Hän erittelee myös yrityksen päätöstä päivittää uuden sukupolven Monitor G5 ERP-järjestelmään:

"On tärkeää, että yrityksemme toiminnanohjausjärjestelmä on teknologisen kehityksen kärjessä. Näin pystymme varmistamaan toimintamme kilpailukyvyn ja tuomaan markkinoille uusia ratkaisuja. Monitorin avulla pystymme kehittämään toimintaamme kokonaisvaltaisesti. Jälkikäteen ajateltuna, jos olisimme ottaneet Monitor-järjestelmän käyttöön aikaisemmin olisi Best Steel tänään entistä tehokkaampi ja kilpailukykyisempi.”

Best Steelin käyttäjät saivat Monitorin konsulteilta apua siirtyessään G4:stä G5:een. Mariusz Aleksandrowicz kertoo, että Monitorin konsultit olivat erittäin sitoutuneita auttamaan ja ratkaisemaan pienimätkin ongelmat siirron aikana. Mariusz huomauttaa, että migraatiovaiheessa on tärkeää tutkia olemassa olevan tietokannan rajoitukset. Päivityksen aikana on tärkeä tehdä valmisteluita ja varmistaa, että datan laatu on korkealla tasolla ennen varsinaista siirtoa, "Meidän piti valmistella Monitor G4:n tietokantaa, jotta pystyimme varmistamaan, että uudessa Monitor G5 -järjestelmässä datan laatu on korkea." toteaa toiminnanjohtaja.

Best Steel Polandille oli erittäin tärkeää saada läpinäkyvyys koko tuotantoketjuun mikä on Monitor ERP-järjestelmän myötä mahdollista. "Monitor ERP-järjestelmän avulla voimme kokonaisvaltaisesti suunnitella, ajoittaa tuotannon ja seurata tuotannon tilaa reaaliaikaisesti. Monitor-järjestelmän avulla vähennämme hukkaa koko toiminnassamme."

"Monitor ERP-järjestelmä on mahdollistanut siirtymään korkeammalle tuotannon johtamisen tasolle. Järjestelmä mahdollistaa tehokkaamman yhteistyön ja yhteisen hallinnan tuotannossa, myynnissä jne." tiivistää Mariusz Aleksandrowicz.

Monitor G5:llä tehokkuutta liiketoimintaan

Haluatko saada reaaliaikaisen näkymän liiketoimintasi tilaan? Haluatko pystyä ennustamaan mahdollisia toimitushaasteita muuttuvassa maailmassa?

Ota meihin yhteyttä niin kerromme, miten voit hyödyntää valmistavan teollisuuden asiantuntijuuttamme ja Monitor G5 ERP-järjestelmää koko liiketoimintasi hallitsemiseen. 

suomi@monitorerp.comMONITOR ERP-JÄRJESTELMÄ


Monitor ERP System

Tuotanto-moduuli

Tuotanto-moduuli on MONITORin sydän. Järjestelmä on optimoitu nimenomaan tuotantoa ja tuotannonsuunnittelua silmällä pitäen. Täällä voit luoda tuoterakenteita, tehdä tärkeitä laskelmia ja rekisteröidä rahaa tuottavia tuotantotilauksia.


Osto-moduuli

Osto-moduuli tukee kaikkia ostoprosessejanne tarjouspyynnöistä ostoreskontraan. Tänne voit rekisteröidä toimittajanne, hallita toimittajasuhteita (SRM), tehdä tarjouspyyntöjä, luoda ostotilauksia, seurata, kirjata saapumisia, luoda lavalappuja ja suorittaa vastaanottotarkastuksia.


Myynti-moduuli

Myynti-moduuli vastaa tavaroidenne ja palvelujenne asettamiin tarpeisiin läpi koko myyntiprosessin. Saat apua asiakkaiden ja mahdollisten tulevien asiakkaiden hallintaan, tarjouksiin ja myyntitilauksiin, toimituksiin, laskutukseen, tilastojen tekemiseen ja seurantaan, myyntireskontraan sekä likviditeettiennusteiden luomiseen.


Varasto-moduuli

Varasto-moduuli tarjoaa tehokkaat ja luotettavat tarvesuunnittelutoiminnot. Täältä näet, mitä varastossa on ja mikä varaston arvo on. Saat käyttöösi myös huippuluokan jäljitettävyystoiminnot. Täällä voit hoitaa myös asioita ja tehdä varastolaskelmia.


Työajanseuranta-moduuli

Täällä hoidat kaiken työaikaan liittyvän: työajan ja töiden leimaukset, palkkaperusteet ja yksityiskohtaisen suunnittelun toiminnot, työajat ym.


Laskenta-moduuli

Laskennasta löydät kaikki kirjanpidon toiminnot: tilien hallinnan, automaattitiliöinnit/-jaot, jaksotukset, juoksevan kirjanpidon, raportit ja seurannat sekä kauden ja vuoden vaihdot. Moduuli sisältää myös Projektilaskennan.

Kattava toiminnanohjausjärjestelmä, jossa on integroitu liiketoimintatiedon hallinta. MONITORin avulla saat toimintanne hallintaan. Järjestelmä koostuu useista eri moduuleista, jotka kattavat kaikki modernin valmistavan teollisuuden yrityksen toiminnat. 

Monitor ERP System

Suosittelija:

Monitor ERP-järjestelmä on mahdollistanut siirtymään korkeammalle tuotannon johtamisen tasolle. Järjestelmä mahdollistaa tehokkaamman yhteistyön ja yhteisen hallinnan tuotannossa, myynnissä jne.

Mariusz Aleksandrowicz

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: Best Steel Poland
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mariusz Aleksandrowicz

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia