Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Basware ja Taimer yhteistyöhön – verkkolaskuvalmius globaalisti

Bloggaus

Taimer aloittaa yhteistyön maailmanlaajuisesti yritysten taloudenhallintaa tehostavan Baswaren kanssa.

Yhteistyö avaa huikeita mahdollisuuksia

Taimer saa uuden, arvokkaan kumppanin maailmanvalloitukseensa, kun yhteistyö Baswaren kanssa alkaa. Basware on erinomainen lisäys Taimerin palvelukokonaisuuteen ja sen odotetaan avaavan uusia ovia niin yrityksen kasvulle kuin Taimer-toiminnanohjausjärjestelmän käyttäjillekin.

“Olemme todella iloisia alkavasta yhteistyöstä Baswaren ja Taimerin välillä. Se tulee näyttelemään merkittävää roolia uusien kohdemarkkinoidemme kasvussa ja näin vauhdittamaan kansainvälistymistämme. Basware on meille mahtava maailmanluokan kumppani, jonka kanssa jaamme yhteiset tavoitteet: tarjoamme kehityshaluisille yrityksille nykyaikaisia työkaluja taloushallinnon prosessien tehostamiseen ja sitä kautta kilpailukyvyn parantamiseen”, sanoo Taimerin kansainvälistymisestä vastaava Tero Alanen.

“Baswarelle Taimer on mahdollisuus laajentaa asiakaspintaansa saavuttamalla sen kautta pienet yritykset segmenttinä. Asiakkaillemme taas Basware on hieno lisä Taimer-kokonaisuuteen. Basware-rajapinta tuo Taimerin käyttäjille mahdollisuuden tehostaa toimintaansa ja digitalisoida yrityksen toimintoja. Baswaren kautta esimerkiksi e-laskujen lähettäminen on mahdollista globaalisti”, lisää Taimerin COO Fredi Palmgren.

Basware integroituu saumattomasti Taimeriin, osaksi helppokäyttöistä järjestelmää. Näin Taimerin asiakkaiden käytössä ovat kaikki Baswaren tarjoamat ratkaisut ja toiminnot.

Mikä on Basware?

Basware on maailman johtava hankinnasta maksuun -ratkaisujen tarjoaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Basware auttaa yrityksiä kaikkialla maailmassa seuraamaan ja pienentämään kustannuksia, hallitsemaan käyttömenoja ja ennakoimaan liiketoiminnan kasvua. Baswaren verkosto yhdistää jo miljoona yritystä yli sadassa maassa ympäri maailman.

Basware tarjoaa ratkaisuja mm. verkkolaskutukseen ja ostoreskontraprosessin automatisointiin, rahoitukseen, maksuliikenteen nykyaikaistamiseen ja yritysten tulevaisuuden suunnitteluun. Tavoitteena on auttaa asiakkaita yksinkertaistamaan toimintatapojaan ja käyttämään varojaan viisaammin. Asiakasyrityksille hyödyt näkyvät mm. toiminnan tehokkuuden lisääntymisenä, rahan säästymisenä ja liiketoimintasuhteiden lujittumisena.

Kansainvälinen kumppaniverkosto

Vuoteen 2018 menneessä olemme luoneet useita kumppaniyhteistyösopimuksia, kuten Nordea, Basware, Telia ja monet muut. Taimer on kasvamassa kansainväliseksi ohjelmistotaloksi ja haemme jatkuvasti erilaisia kumppaneita vahvistamaan ja täydentämään ekosysteemiämme ja kasvamaan kanssamme. Tutustu eri kumppaniohjelmiimme ja lähde kasvattamaan liiketomintaasi Taimerin avulla.

Pinterest
Taimer Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Taimer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Viestintä

Siirry yrityksen profiiliin Taimer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taimer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taimer - Muita referenssejä

Taimer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia