Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Baronalle tuotantoympäristö hyödyntäen sekä Citrix Cloudia että Microsoft Azurea.

Referenssi

Haaste

Baronalla oli ollut jo käytössään Citrix-ympäristö, jota oli käytetty mm. eri sovellusten julkaisemiseen käyttäjille. Aikaisempi Citrix ympäristö oli rakennettu perinteiseen konesaliympäristöön.

Baronan suunta oli muutenkin kohti pilveä, niin oli pelkästään loogista lähteä tutkimaan myös Citrixin osalta mahdollisuutta hyödyntää pilvipohjaista Citrix Cloudia.

Ratkaisu

Cloud2 on ollut Baronan rinnalla Citrix Cloud -matkan alusta lähtien. Toteutimme yhdessä onnistuneen Proof-of-Concept -projektin, jossa validoitiin ratkaisun käyttökelpoisuus monipuolisessa loppukäyttäjäympäristössä.

Tämän jälkeen rakensimme Baronalle tuotantoympäristön hyödyntäen sekä Citrix Cloudia että Microsoft Azurea. Saimme lisäksi myös vastuullemme ympäristön valvonta- ja ylläpitopalvelut, joita tuotetaan 24/7 Managed Citrix -palvelukokonaisuudellamme.

”Tukea ja apua on aina ollut tarjolla kovalla ammattitaidolla sekä nopealla vasteajalla. Ensikuukausina tehtiin pienkehitystä tuotannon varmistamiseksi ja käyttäjätyytyväisyyden hiomiseksi, minkä jälkeen on tehty Baronan tarpeen mukaan muutoksia. Nyt olemme nähdäkseni kolmannessa vaiheessa, jossa Cloud2 tuo myös proaktiivisesti tietoa uusista mahdollisuuksista.”

— Marko Laakkonen, Barona

Hyödyt

Tekniset haasteet näkyvät nopeasti loppuasiakkaille ja Baronan on pystyttävä toteuttamaan sekä toimimaan omassa ympäristössään mutkattomasti ja saumattomasti.

”Muun muassa ulkoistusratkaisujen sekä resursoinnin kumppanina Barona vaikuttaa todella monen yrityksen liiketoimintaan sekä asiakkaisiin. Näin ollen meidän on oltava toiminnassamme joustavia ja sitä tukevan teknisen pohjan on oltava kunnossa.”

— Marko Laakkonen, Barona

Cloud2 pyrkii asiakasyhteistyössä tehokkuuteen ja selkeyteen. Emme halua, että organisaatiomme eri osat tekevät päällekkäisiä töitä ja pyrimme muutenkin automatisoimaan kaiken minkä pystymme. Haluamme tehdä yhteistyöstä helppoa, olemaan ennakoitavia ja esimerkiksi välttämään jatkuvaa “erikseen veloitettavaa” työtä.

“Merkityksellisyys menee kahteen suuntaan. Cloud2 erottuu edukseen asenteella, osaamisella ja operatiivisessa sekä kaupallisessakin mielessä joustavuudellaan. On tunne, että Cloud2 välittää, kuinka asiat etenevät, eikä tarkoitus ole vain tahkota euroja.”

— Marko Laakkonen, Barona

“Yhteistyö Baronan kanssa on ollut koko ajan suoraviivaista ja aidosti mukavaa. On hienoa, kun molemmat osapuolet pyrkivät kehittämään asioita ja ennen kaikkea varmistamaan, että loppukäyttäjillä on asiat niin hyvin kuin mahdollista."

— Keijo Metsalu, Customer Success Manager, Cloud2

Yritysinfo

Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys Barona työllistää vuosittain yli 30 000 työntekijää sekä omiin että asiakkaiden yhtiöihin. Vuonna 1999 perustettu yritys toimii yli 30 paikkakunnalla ja Suomen lisäksi kymmenessä eri maassa. Baronan palveluihin kuuluu mm. henkilöstövuokraus, ulkoistusratkaisut, työelämäkoulutukset ja -valmennukset.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Keijo Metsalu

+358 50 4629162

keijo.metsalu@cloud2.fi

Suosittelija:

”Tukea ja apua on aina ollut tarjolla kovalla ammattitaidolla sekä nopealla vasteajalla. Ensikuukausina tehtiin pienkehitystä tuotannon varmistamiseksi ja käyttäjätyytyväisyyden hiomiseksi, minkä jälkeen on tehty Baronan tarpeen mukaan muutoksia. Nyt olemme nähdäkseni kolmannessa vaiheessa, jossa Cloud2 tuo myös proaktiivisesti tietoa uusista mahdollisuuksista.”

Marko Laakkonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cloud2 Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Cloud2 kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Azure
Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Citrix
Citrix cloud
Managed Citrix

Siirry yrityksen profiiliin Cloud2 kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cloud2 - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cloud2 - Muita referenssejä

Cloud2 - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia