Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Barona Group kehittää toimintaansa Paletten ratkaisujen avulla

ReferenssiBarona Group on suomalainen, useilla työelämään liittyvillä toimialoilla vaikuttava yritysyhteisö. Vuonna 1999 perustetun yrityksen liikevaihto vuonna 2015 oli 245 Meur, ja se työllistää noin 5 000 henkilöä. Toimintaa on tällä hetkellä yhdeksässä maassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Venäjällä, Puolassa, Espanjassa ja Belgiassa. Barona Group rakentaa räätälöityjä ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka luovat asiakkaille kasvun ja kehittymisen edellytyksiä.

Barona Group muodostuu 64 erillisestä juridisesta yhtiöstä. Konserni on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja kasvu jatkuu. Konsernissa liikkuu vuositasolla noin 80 000 ostolaskua, joiden yhteenlaskettu vientirivien määrä vuoden 2016 lopussa on arviolta noin 240 000. Liiketoiminnan voimakkaan kasvun vuoksi taloushallintoon tarvittiin automatisointia. Haasteena oli yhdistää kaikki yhtiöt samaan ratkaisuun ja saada toiminnalle selkeät pelisäännöt. Konsernin edellinen laskuautomaatioratkaisu ei enää täyttänyt kasvun edellyttämiä vaatimuksia, ja käyttöön haluttiin nykyaikainen, joustava uuden teknologian ratkaisu.

Barona Groupin talousjohtaja Pasi Vilhunen kommentoi Palette Softwaren ostolaskuratkaisun valintaa: ”Tarvitsimme ratkaisun, joka tuo läpinäkyvyyden taloushallintoomme. Ajoimme prosessejamme aiemmin aivan sokkona, mutta nyt tiedämme mitä tapahtuu ja pystymme reagoimaan nopeasti.”

Muutokset tehtiin kerralla kaikkiin yhtiöihin ja talousprosesseja hallitaan nyt keskitetysti. Yhtiöiden ostoreskontra ja taloushallinto olivat tiiviisti mukana muutoksen suunnittelussa. Konsernissa haluttiin keskittyä oikeisiin asioihin automatisoinnin avulla. Yhtiöissä on nyt käytössä ostolaskujen kierrätysratkaisu yhdistettynä sopimusmoduuliin, joka täsmäyttää toistuvaislaskut suoraan sopimuksiin ilman manuaalista käsittelyä. Nyt prosessit ovat läpinäkyviä, prosessin ohjaukseen on työkalut ja raportit ovat selkeitä. Laskun keskimääräinen kiertonopeus on lyhentynyt 16 päivästä 4 päivään. Prosessin läpinäkyvyys auttaa purkamaan pullonkauloja, tasaamaan työkuormaa sekä ohjaamaan toimintaa aktiivisesti. Työkuormaa pystytään tarkastelemaan henkilötasolla ja tietoa saadaan nopeasti raportointiin sekä johtamiseen.

”Halusimme täysin reaaliaikaisen raportoinnin, sillä haemme sisäistä tehokkuutta. Pystymme nyt optimoimaan taloushallinnon prosessimme ja hakemaan niihin tehoja. Aikaamme vapautuu muuhun työhön ja konserni saavuttaa automatisoinnin avulla useiden satojen tuhansien eurojen säästöt. Perusteet investoinnille ovat selkeät; tulemme saavuttamaan seuraavan viiden vuoden aikana satojen tuhansien säästöt”, Pasi Vilhunen jatkaa.

Barona Group ottaa käyttöön myös Paletten mobiiliratkaisun, mikä mahdollistaa laskujen käsittelyn ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella. Lisäksi ostolaskujen automatisointi laajenee Suomen ulkopuolisiin yhtiöihin, ensimmäiseksi Ruotsiin.

”Automatisoinnin ansiosta pystymme keskittymään omaan toimintaamme ja kehittämään sitä edelleen. Haluamme olla työssämme innovatiivisia ja ketteriä. Edellytämme samaa myös omilta toimittajiltamme. Yhteistyö Paletten kanssa on sujunut hyvin ja arvostamme Paletten kykyä vastata tarpeisiimme nopeasti”, kiteyttää Pasi Vilhunen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Barona Group

Lisätietoja

Yritysprofiili Palette Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia