Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Baron's Food

ReferenssiSuunnitelmallinen ja proaktiivisesti suoritettu myyntityö Lime CRM:ssä näkyy Baron’s Foodilla asiakastyytyväisyyden nousuna.

Heti, kun uusi toimitusjohtaja ja myynnin vetäjä Tuomas Sorri tuli ammattikeittiöiden elintarviketukku Baron’s Foodille, hän tiesi, että yksi tärkeä hanke on edessä. Nimittäin monen hengen myyntitiimin hallinnointi on mahdotonta ilman CRM-järjestelmää. Tästä lähti helposti omaksuttavan ja käyttäjäystävällisen CRM:n etsintäprojekti. Lopulta viime metreillä kilpailutukseen mukaan tullut Lime CRM valikoitui oikeaksi, sillä järjestelmä täytti tiimin tarpeet ja lupasi helpotusta myynnin hallinnointiin.

Jo lyhyen käyttöajan jälkeen Baron’s Foodin tiimi näki hyötyjä järjestelmän käytössä ja kertovat nyt, miten Lime CRM on yksinkertaistanut jokapäiväistä työtä ja lisännyt asiakastyytyväisyyttä.

Lime CRM:n hyödyt myyjille

Baron’s Foodilla tehdään sopimuskauppaa, eli asiakkaiden kanssa tehdään toimitussopimus, jossa asiakkuus avataan Baron’s Foodin järjestelmiin. Tämän jälkeen asiakas voi tilata tuotteita tarpeensa mukaan. Kaikille asiakkaille tehdään omat yksilöidyt asiakkuudenhoitomallit, joita seurataan CRM:ssä, jonka ansiosta myynnin suunnitelmallisuus on lisääntynyt.

Myyntiä helpottavat ominaisuudet CRM:ssä:

  • Muistutukset. Tehdessään asiakastyötä, myyjä laittaa aina seuraavasta toimintavaiheesta muistutuksen, joka sitten pomppaa oikeaan aikaan CRM:n todo-listalle, jotta kukaan asiakas tai mikään tehtävä ei unohdu.
  • Kenttäraportointi. Selainpohjaisen CRM-järjestelmän ansiosta kenttämyyjät voivat kirjoittaa tai sanella muistiinpanot tapaamisten jälkeen suoraan puhelimelta.
  • Myyntiputki. Lime CRM on osoittautunut hyväksi työkaluksi uusasiakashankinnan systemaattisuuteen, sillä myyntiputki ja myyntiennuste ovat helposti nähtävillä.
  • Telia-integraatio: Sisään tulevan puhelun soittajan tiedot pomppaavat heti myyntipalvelijan näytölle ja työntekijällä on näin soittajan yritys, tilaus, historiatiedot heti käytettävissä.

Lime CRM:n hyödyt myynnin johdolle

Myyntijohtajan asemassa Lime CRM on heti auttanut päivittäistä suunnittelua ja priorisointia, mutta tulevaisuudessa tarkoituksena on myös trendikatsauksien tekeminen ja CRM-datan käyttäminen päätöksenteossa. Ajanhallinta on selkeästi parantunut tiimissä ja tekemisestä on saatu enemmän proaktiivista, kun ennen toiminta on isossa osassa ollut tulipalojen sammuttelua.

Niin johto kuin yksittäiset myyjätkin seuraavat Lime CRM:stä tiimin ja yksilöiden aktiviteetteja, hankinnassa olevia myyntiprojekteja ja käyntimääriä asiakkailla. Näin toiminta pysyy hyvällä tasolla ja tulevaisuuden myyntiä voidaan varmistaa. Johdon ja myyjien keskeisissä palavereissa katsotaan myyntilukuja ja seurataan aktiviteetteja Lime CRM:stä, joka lisää myyjien motivaatiota tarkkaan kirjanpitoon CRM:ssä.

Lime CRM:n hyödyt asiakkaille

Hyvin suunniteltu ja toteutettu myyntityö näkyy myös lisäarvona asiakkaille. Palvelu Baron’s Foodilta on parempaa, kun asiakkaihin ollaan säännöllisesti yhteydessä ja priorisointi tehdään oikein. Lisäksi Lime CRM:ssä dokumentoitujen yksilöityjen asiakkuushoitomallien ansiosta itsenäisiä asiakkaita ei vaivata turhilla soitoilla kun taas enemmän palvelua kaipaavat asiakkaat saavat tiheämpää yhteydenottoa.

Yksi isoimmista asiakastyytyväisyyttä nostattavista Lime CRM:n hyödyistä on, että asiakastiedot eivät enää loju hajallaan yksittäisissä sähköpostikansioissa ja Excel-tiedostoissa vaan kaikki löytyy samasta paikasta. Tämän ansiosta tieto ei jää yksilön vastuulle vaan kaikki asiakkaaseen yhteydessä olevat henkilöt näkevät kattavan kokonaiskuvan asiakastiedoista.

Suosittelija:

”Lime CRM auttaa myyjien ajan priorisoinnissa ja proaktiivisessa aktiivisuudessa, kun aikaisemmin työ on perustunut paljon tulopalojen sammuttamiseen.”

Tuomas Sorri, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lime Technologies Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Baron's Food

Lisätietoja

Yritysprofiili Lime Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa

Siirry yrityksen profiiliin Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Muita referenssejä

Lime Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia