Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure Stack tulee – jee!

BloggausSiis mikä ihme on Azure Stack? Lyhyesti ja ytimekkäästi, Azure Stack on Microsoftin Public Azure omassa konesalissa. Azure Stack on toteutettu integrated system -laitteena, joten se on täysin Microsoftin ja laitetoimittajan yhdessä esiasentama laite.

Kerroimme tovi sitten, että palvelu on saatavilla pian myös Telialta. Telialle Azure Stack tuodaan valmiina kokoonpanona, johon me konfiguroimme omat tietomme ja kytkemme sähköt ja tietoliikenneverkon – sekä muodostamme myytävät palvelutuotepaketit ja integroimme uudet palvelukokonaisuudet tarpeellisiin ympäröiviin järjestelmiin. Kun tämä kaikki on tehty, palveluiden myyminen omille asiakkaillemme voi alkaa.
Miksi kaikki niin kovasti odottavat Azure Stackia?

No, näin pilviaikakaudella GDPR- ja muiden turvavaatimusten myötä datan sijainti on noussut todella merkittäväksi asiaksi. Azurella on mielettömän huima suosio, mutta moni karsastaa sitä tuotanto- ja jopa kehitysmielessä, kun se data ei saa joutua sijainnillisesti väärään paikkaan. Azure Stack tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisun. Teknisesti Azure Stack näyttää asiakkaalle aivan samalta kuin Azure. Erona on, että data sijaitsee palveluntarjoajan konesalissa eli meidän kohdallamme Suomessa, Telian omissa konesaleissa.

Azure Stackin portaali ja rajapinnat (REST API, PowerShell ja CLI) ovat samat kuin Azuressa, mikä on aivan mahtavaa. Teknisestä näkökulmasta, jos olet tottunut kehittämään Azuressa tai muuten toimimaan Azuren kanssa, voit jatkaa samaa tapaa myös Azure Stackin kohdalla. Samojen rajapintojen ja teknisen rakenteen myötä pääset mahdollisesti hyödyntämään jo olemassa olevia automaatioita tai template-pohjia eikä yrityksenne tarvitse investoida uuden kehittämiseen.

Azure Stackin helppous ja mukavuus on juuri siinä, että sen käyttökokemus on täysin sama kuin Azuressa. Tämän takia jo vahvasti pilvimaailmassa olevalle käyttöönotto on helppoa ja Azuressa olevan ympäristön kopioiminen Azure Stackille vaivatonta. Jos Azurea ei ole vielä käyttänyt niin nyt on hyvä tilaisuus aloittaa. Käyttö ei voi enää jäädä kiinni datan sijainnistakaan, kun Azure Stack löytyy tuota pikaa myös Suomesta. Pysy siis kuulolla – kerromme tästä pian lisää!

Pinterest
Telia logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Telia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut

Omat tagit

azure
pilvipalvelut
Cloud
azure stack
hybridipilvipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia