Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure JKL kehittäjätapahtuma 11.11.2021 Jyväskylässä

BloggausAzure JKL on Jyväskylän suurin kehittäjätapahtuma, joka kokoaa yhteen Microsoft-teknologioista kiinnostuneet ohjelmistokehittäjät. Tarjolla on viimeisin tieto Azuren mahdollisuuksista Suomen parhailta asiantuntijoilta. Azure JKL auttaa kehittäjiä hyödyntämään Azuren tarjoamia palveluita tehokkaammin ja ottamaan askelia eteenpäin sen kanssa.

Mitä, missä milloin?

Tapahtuman teema on Azure with Enthusiasm ja puhujina Suomen eturivin asiantuntijoita jotka tulevat avaamaan itseään innostavia Azure-teemoja ja case -esimerkkejä. Puhujiksi kiinnitetty tässä vaiheessa Jussi Roine, Jouni Heikniemi ja Jani Nevalainen. Lisää puhujia paljastetaan vielä!

Azure JKL järjestetään 11.11.2021 klo 9-16.

Tapahtumapaikkana on hotelli Verso Jyväskylässä

Tutustu puhujiin, teemoihin ja ohjelmaan ja ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa: Azure JKL – Jyväskylän suurin kehittäjätapahtuma Azure JKL on tulossa 11.11.2021

Tapahtuma on tarkoitettu ohjelmistokehityksen ammattilaisille jotka työssään tarvitsevat Microsoft-teknologioiden osaamista. Tilaisuuteen mahtuu 90 osallistujaa. Varaa paikkasi syksyn ykköstapahtumaan nopeasti!

Maksuttoman tapahtuman järjestää Adafy Oy.

Pinterest
Adafy Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Azure

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia