Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aveso Junttan Oy:n IFS ERP -kehityspartnerina

ReferenssiHydraulisia paalutuslaitteita globaaleille markkinoille toimittava Junttan Oy aloitti syksyllä 2020 tuotannon kehitysprojektin, jonka tavoitteena oli tehostaa jo käytössä olleen IFS ERP -järjestelmän käyttöä ja lisäksi parantaa analytiikkamahdollisuuksia yritystietovaraston avulla.  

”Avesolla on vankka kokemus valmistavasta teollisuudesta ja heidän avullaan olemme saaneet IFS-järjestelmän hyötyjä konkreettisesti käyttöön nopealla aikataululla. Toiminta on tehostunut niin hankinnassa, valmistuksessa kuin sisälogistiikassakin. Olemme edenneet viikoittaisten työpakettien kautta ja ketterä työtapa on osoittautunut tehokkaaksi. IFS-kehityspalveluiden lisäksi Avesolla oli tarjota valmis tietovarastoratkaisu IFS-järjestelmän päälle, jonka avulla olemme saaneet liiketoimintatiedon analytiikan uudelle tasolle. Voin lämpimästi suositella Aveson palveluita kaikille IFS-järjestelmää käyttäville tai implementoiville organisaatioille. Näemme yhteistyön Aveson kanssa strategisena IT-partneruutena.”
– Jesse Lepistö, IT Architect, ERP & Data.

Junttan Oy suunnittelee ja valmistaa hydraulisia paalutuslaitteita. Junttanin tuotevalikoima koostuu maailman johtavista lyöntipaalutuskoneista, monikäyttö- ja porauskoneista, stabilointikoneista sekä hydraulijärkäleistä, kairoista ja voimayksiköistä. Tuotteet valmistetaan yrityksen päätoimipisteessä Kuopiossa. Junttanilla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Hollannissa, Australiassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Junttan Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli 44M€ ja sen palveluksessa on 231 työntekijää (4/2021).

Tutustu Junttan Oy:n liiketoimintaan.

Tutustu Aveson IFS ERP -palveluihin.

Linkki alkuperäiseen asiakastarinaan Aveson verkkosivuille: https://www.aveso.fi/ajankohtaista/aveso-junttan-oyn-ifs-erp-kehityspartnerina/

Pinterest
Referenssin infoboxi
Aveso Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Junttan Oy
Ajankohta: 2020 - 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

IFS ERP
IFS Applications

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia