Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avarn Security sai sähköpostimigraation avulla helposti hallittavan ympäristön

ReferenssiCloudNow toteutti Avarn Securitylle sähköpostimigraation. Pääsimme haastattelemaan Avarn Securityn Chief Digital Officer Tommi Kaipaista yhteistyöstä. 

Avarn Security Group on pohjoismainen turvallisuuspalveluita ja turvallisuusteknologioita tarjoava yritys. Avarn Security työllistää pohjoismaissa noin 17 000 turvallisuusalan huippuosaajaa. Organisaatio on kasvanut viime vuosina huomattavasti ja eri organisaatioiden yhdistyminen Avarn Security Groupiksi oli tuonut yrityksen tilanteeseen, jossa sähköposteja sijaitsi useiden eri toimialueiden alla.

Eri ympäristöissä sijaitsevat sähköpostit tekivät ylläpidosta raskasta ja hankaloittivat palvelun päivittäistä käyttöä. Käyttäjät eivät päässeet tekemään kaikkia tarvittavia palaverivarauksia eikä käyttäjillä ollut näkymää toistensa kalentereihin. Arjen helpottamiseksi haluttiin toteuttaa sähköpostimigraatio, johon Avarn Security etsi oikean kumppanin. 

Nopea ja ketterä toteutus vaatii oikeanlaisen kumppanin 

Avarn Security etsi kumpanikseen projektiin asiantuntijaa, joka voisi toteuttaa projektin nopeasti ja ketterästi. CloudNown Avarn Security löysi Microsoftin avulla. Microsoft antoi Kaipaiselle listan mahdollisesti sopivista kumppaneista projektia varten ja CloudNow herätti mielenkiinnon. 

”CloudNow valikoitui kumppaniksi tähän projektiin, koska halusimme, että asia hoidetaan nopeasti ja ketterästi”, Kaipainen kertoo. 

Sähköpostimigraation nopean aikataulun vuoksi pieni ja ketterä yritys oli oikeanlainen kumppani projektiin. Isossa talossa projektin käynnistämiseen olisi voinut mennä pitkäkin aika. 

CloudNown asiantuntijat vakuuttivat Avarn Securityn asiantuntijuudella ja aidolla kiinnostuksella asiakasta kohtaan. Hyvä vaikutelma CloudNowsta säilyi läpi yhteistyön. 

”Osaaminen ja vilpitön kiinnostus asiakasta ja projektia kohtaan vakuutti meidät.” 

Säännölliset palaverit ja tarkka raportointi lisäsivät luottamusta 

Avarn Security ja CloudNow kävivät viikoittaisissa palavereissa läpi projektin edistymistä ja sen hetkistä työlistaa. Kaipainen kiittää CloudNown asiantuntijoita selkeydestä ja kyvystään puhua IT-asioista ihmisten kielellä. 

”Osasitte hyvin selittää, mikä on toimenpiteiden vaikutus ja kuinka kauan mikäkin vaihe kestää. Piditte huolta perusasioista, joilla on suuri vaikutus kokonaiskuvaan”, Kaipainen kertoo.  

Palavereissa esiteltiin selkeästi tehdyt asiat ja seuraavan kauden työlista. Asiakas pysyi ajan tasalla prosessin seuraavista vaiheista. 

CloudNow ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa 

Erityistä kiitosta Kaipainen antaa CloudNowlle kyvystä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja projektin laajuutta. 

”Toisilla firmoilla on hankaluuksia ymmärtää tekemisen taso eivätkä työtavat seuraa liiketoimintaa, toisin kuin tässä tapauksessa.” 

Avarn Securitylle oli tärkeää, että kumppani pystyy skaalaamaan ratkaisut ja ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa.  

”Kumppanin tulee ymmärtää, kenen kanssa tekee töitä ja minkälaisessa ympäristössä”, Kaipainen kertoo. 

Toteutettava projekti oli suuri ja se vaikutti moniin loppukäyttäjiin. Projekti tuli hoitaa ilman suuria käyttökatkoja samalla siirtäen satoja käyttäjiä päivässä uuteen ympäristöön. 

”Projekti vaati erittäin hyvää etukäteissuunnittelua ja se on asia, joka tässä tapauksessa on kyllä onnistunut todella hyvin.” 

Helposti hallittava ympäristö ja toimivat palvelut loppukäyttäjille

 

Sähköpostimigraation toteutuksen jälkeen Avarn Security on tilanteessa, jossa heillä on kaksi ympäristöä: CloudNown rakentama pilvipuoli sekä paikallinen sähköpostipalvelu erityistarpeisiin. Teknisesti vaativa projekti saatiin hoidettua oikean kumppanin kanssa kohtuullisessa ajassa. Projektin jälkeen ympäristö on kevyempi ja kustannukset pienemmät. IT:n työtaakka keveni ylläpidon osalta ja samalla ympäristö ei ole enää yhtä vikaherkkä. 

”Yrityksenä pystyimme ajamaan monta ympäristöä alas ja saimme helposti hallittavan ympäristön. Nyt käyttäjät saavat niitä peruspalveluita, joita heidän kuuluukin saada. Tässä voittivat kaikki”, Kaipainen jatkaa. 

Projektin loppuun vieminen on mahdollistanut sen, että IT-osasto voi nyt keskittyä ja panostaa isompiin projekteihin ja loppukäyttäjien arki on sujuvampaa ja helpompaa. 

”Suosittelisin ehdottomasti CloudNowta vastaaviin projekteihin. Tässä projektissa kaikki meni juuri niin kuin pitikin.” 

Etsittekö oikeasta kumppania IT-projektiin? Jätä yhteydenottopyyntö!

Tutustu muihin referenssitarinoihin.

Lue lisää it-infrapalveluista.

Suosittelija:

Toteutimme CloudNown kanssa sähköpostimigraation. Etsimme kumppania, joka pystyisi toteuttamaan projektin nopeasti ja ketterästi. CloudNown osaaminen ja vilpitön kiinnostus asiakasta ja projektia kohtaan vakuutti meidät. CloudNow on selkeä ja puhuu it-asioista ihmisten kielellä. Yhteistyö onnistui todella hyvin. CloudNowlla on kyky skaalata ratkaisut ja he ymmärtävät asiakkaan liiketoimintaa. Toteutettava projekti oli suuri ja vaikutti moniin loppukäyttäjiin. Sähköpostimigraatio onnistuttiin toteuttamaan ilman suuria käyttökatkoja samalla siirtäen satoja käyttäjiä päivässä uuteen ympäristöön. Uusi ympäristö on helppo ylläpitää ja se tarjoaa loppukäyttäjille heidän ansaitsemansa palvelut. Voin ehdottomasti suositella CloudNowta vastaavanlaisiin projekteihin.

Tommi Kaipainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
CloudNow IT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Avarn Security Oy
Ajankohta: 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili CloudNow IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

pilvimigraatio
migraatio
Outlook
sähköpostimigraatio

Siirry yrityksen profiiliin CloudNow IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CloudNow IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

CloudNow IT - Muita referenssejä

CloudNow IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia