Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avainkumppanuus Laurean ja Osaango Oy:n välille

BloggausOsaango Oy on sopinut avainkumppanuudesta Laurean kanssa – yhteistyö on käynnistynyt yhteisen datatalouskurssin suunnittelulla. Yksi syy avainkumppanuuteen Laurean kanssa on se, että olemme tehneet pitkään korkeakoulujen kanssa yhteistyötä ja rakentaneet API-talouteen ja dataan liittyviä verkkokursseja ja koulutusohjelmia.

Osaango Oy on sopinut avainkumppanuudesta Laurean kanssa – yhteistyö on käynnistynyt yhteisen datatalouskurssin suunnittelulla. 

Päivittäin haastamme organisaatioita, yrityksiä ja korkeakouluja siihen, että ”entä jos?” 

Marjukka Niinioja, Osaango Oy


Yksi syy avainkumppanuuteen Laurean kanssa on se, että olemme tehneet pitkään korkeakoulujen kanssa yhteistyötä ja rakentaneet API-talouteen ja dataan liittyviä verkkokursseja ja koulutusohjelmia.

Yritykset ovat kiinnostuneita kuromaan umpeen välimatkaan yritysten tarpeiden ja alan koulutuksen välillä, sillä ohjelmointirajapinnat ovat uusi ja nopeasti kehittyvä ala. Osaangolla uskotaan, että korkeakouluyhteistyöllä saadaan alan viimeisimmät kehityssuunnat opiskelijoiden ulottuville. Opiskelijat ymmärtävät työelämään mennessään yritysten ajankohtaiset tarpeet. 


Yhdistämme käytännön osaamista tutkimukseen, jotta saamme mahdollisimman tuoretta oppimista korkeakoulun tarjontaan


Osaango ja Laurea rakentavat yhdessä Introduction to Data Economy -kurssia, jossa keskitytään datan hyödyntämiseen ja tuotteistamiseen yrityksissä.


Yhteistyön tavoitteena on laajentaa osaamista datan hyödyntämisessä. Samalla voimme oppia molemmin puolin toisiltamme.


Avainkumppanuus mahdollistaa monialaisen yhteistyön, ja Osaangolla on kiinnostusta kurssien lisäksi myös opiskelijaprojekteihin, esimerkiksi oikeusmuotoilun saralla.

Lue lisää Laurean -sivuilta!

Pinterest
Osaango Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Osaango kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Osaango kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Osaango - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaango - Muita referenssejä

Osaango - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia