Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avaa oma verkkokauppa helposti ja nopeasti

BloggausVerkkokaupan avaaminen kuulostaa kalliilta ja raskaalta projektilta. Tammi Digital tarjoaa ratkaisun, jonka avulla avaat oman verkkokaupan helposti ja ilman kehitys- ja aloituskuluja.

– Idea konseptiin syntyi keväällä, kun muutamalle asiakkaallemme syntyi pikainen tarve oman verkkokaupan avaamiselle. Korona ajoi heidän asiakkaitaan pois kivijalasta, mutta verkkokaupan avulla liiketoiminta oli mahdollista pitää käynnissä, kertoo Tammi Digitalin toimitusjohtaja Henri Ala-Röyskö.

Kevään ja kesän aikana Tammi Digital on julkaissut yli 30 uuden konseptin mukaista verkkokauppaa. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä niin verkkokauppojen tekniseen toteutukseen kuin saamaansa asiakaspalveluun.

– Tulevaisuus olikin nyt! Tarkoitus oli avata verkkokauppa parin vuoden päästä, mutta Tammen tarjoukseen tartuttiin heti ja kauppa oli helppo perustaa, sanoo Outi Kyöstilä kysyttäessä ajatuksia Kyöstilän tilan verkkokaupan perustamisesta Tammi Riskitön -palvelun avulla.

­– Yllätyimme positiivisesti, miten helposti koko verkkokauppa projekti sujui ja kuinka helppokäyttöinen ohjelmisto oli. Samoin opastus ohjelmiston käyttöön oli selkeä. Lopputulokseen olemme 100% tyytyväisiä. Tätä voimme suositella kaikille verkkokaupasta haaveileville, kertoo kokemuksistaan Suomen Siivousrinki Oy:n toimitusjohtaja Niko Liukkonen.

Verkkokauppakonsepti kehittyy

Asiakkaat voivat valita oman verkkokaupan kahdesta eri paketista: Tammi Riskitön ja Tammi Helppo. Molemmissa on kolme erilaista sivupohjaa, joista asiakas voi valita mieleisensä. Värit ja visuaalinen ilme toteutetaan asiakkaan oman graafisen ohjeen tai toiveiden mukaan. Laskurin avulla asiakas voi vertailla verkkokauppojen hintaa ja näin päättää itselleen sopivamman.

– Verkkokaupan pohjana käytämme WooCommercea, jonka päälle rakennettua verkkokauppaa on helppo jatkossa kehittää ja laajentaa, sanoo Henri Ala-Röyskö ja kertoo, että konseptin saaman suosion myötä palvelua kehitetään entistä paremmaksi.

Asiakkaat tulevat jatkossa muun muassa saamaan vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla voivat itse helposti parantaa verkkokaupan toimintaa. Tammessa tehdään töitä ihmiseltä ihmiselle, joten asiakkaan apuna ollaan myös verkkokaupan julkaisun jälkeen.

Tutustu Tammi Riskitön ja Tammi Helppo -verkkokauppakonsepteihin sekä asiakasreferensseihin täällä.

Kiinnostuitko ja haluat tietää lisää?

Kerromme mielellämme tarkemmin palvelusta. Löydät yhteystietomme täältä.

Artikkelin on kirjoittanut Tammi Digital Oy:n markkinointipäällikkö Noora Kivilahti

Pinterest
Tammi Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Tammi Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkokauppa
tammidigital
tilaa verkkokauppa
helppo verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital - Muita referenssejä

Tammi Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia