Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

AV-esitystekniikan ja -tuotantotekniikan laitteet sekä niihin liittyvien palveluiden hankinta

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Monetra Oy hankintapalvelut

Tarjoukset 06.08.2018 klo 09.00 mennessä

Monetra Oy hankintapalvelut pyytää tarjoustanne hankinnassa mukana oleville asiakkailleen (jäljempänä myös "tilaajat") AV-järjestelmien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, toteutuksesta sekä ammattikäyttöön suunniteltujen ja valmistettujen AV-laitteiden ja tarvikkeiden toimituksesta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta on jaettu osatarjousryhmiin. Saatujen tarjousten perusteella solmitaan puitesopimus ryhmään valittujen tarjoajien kesken tarjouspyynnössä jäljempänä kuvatusti. Hankinnassa mukana olevat hankintayhteistyökumppanit on ilmoitettu kohdassa I.1. Kaikki hankinnassa mukana olevat yhteisöt eivät liity kaikkien ryhmien sopimuksille (kts. ryhmäkohtaiset tiedot). Tämän tarjouspyynnön ulkopuolelle jäävät aistihuoneet, terapiatilat, ulkokäyttöön tarkoitetut näytöt ja erikoisprojektorit esim. 3D-projektorit ja tulostimet sekä kulttuuri - ja liikuntapaikkojen erikoistekniikka esim. jäähalleissa ja konserttisaleissa (kts. myös ryhmä 4 II.2.4).

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia