logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autovahinkokeskus sai Nebulasta ketterän kumppanin

ReferenssiKumppaniin on voitava luottaa kuin kallioon. Nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet ovat tänä päivänä yrityksille kriittinen tekijä. Poikkeamat luvatussa palvelutasossa tai pitkittyneet katkokset voivat aiheuttaa yritykselle merkittävää haittaa tänä informaatiointensiivisenä aikana.

Jos nopeat tietoliikenneyhteydet ovat yrityksen hermoverkko, ovat konesalien palvelimet sen sydän. Häiriötilanteista, esimerkiksi yrityksen sähköpostipalvelinten kaatumisesta johtuvat haitat voivat pahimmillaan vaikuttaa tuhansien työntekijöiden työpäivään ja sitä kautta yrityksen asiakaspalveluun.

Autovahinkokeskuksella lähdettiin siitä, ettei riskeihin yrityksen toimintavarmuudessa ole varaa. Siksi tietoliikenneyhteydet ja konesalipalvelut tarjoavaan kumppaniin tuli voida luottaa varauksetta.

– Kilpailutuksessa lähdettiin siitä, että kumppanimme on pystyttävä palvelemaan meitä kokonaisvaltaisesti. Halusimme uskottavan kokonaistoimijan, joka pystyy toimittamaan yhtenäisen MPLS-kuituverkon ja sen kiinteänä osana konesalipalvelut, kertoo AVK:n tietohallintopäällikkö Jori Aitavaara.

Hyvä ICT-kumppani kykenee ratkaisemaan asiakkaansa tarpeet tässä hetkessä asiakkaan eduksi. Se on kumppanuuden perusedellytys. Kasvavan liiketoiminnan myötä tarpeet kuitenkin muuttuvat. Liiketoiminta on nimensä mukaisesti jatkuvaa muutosta. Se edellyttää ICT-kumppanilta poikkeuksellista ketteryyttä.

– AVK kehittyy voimakkaasti ja on jatkuvassa muutoksessa. ICT:n tuleekin vastata muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin 365 päivää vuodessa. Tässä suhteessa Nebula erottautui kilpailutuksessa ehdottomasti edukseen. Halusimme kumppanin, joka on meille sopivan kokoinen ja jossa asiakaspalvelu ja ketteryys korostuvat, Aitavaara toteaa.

Asiakkaan kasvun tukena tästä tulevaisuuteen


Kuluvan vuoden aikana AVK:lla on käynnissä lukuisia merkittäviä IT-projekteja, jotka edellyttävät nopeita ja luotettavia tietoliikenneyhteyksiä ja varmoja konesalipalveluita. Sähköisten ratkaisujen yleistyminen tuo mukanaan uudistuksia niin toiminnanohjaukseen, viestintäratkaisuihin, verkkopalveluihin kuin sähköiseen laskutukseenkin. Nebulan kannalta tämä merkitsee haastetta. AVK:lla kuitenkin uskotaan, että tulevaisuuden Autovahinkokeskusta on mukana rakentamassa oikea kumppani.

– Kyseessä on merkittävät investoinnit informaatioteknologiaan, joilla yhtiömme tuodaan 2010-luvun kehityksen kärkeen. Hyvien kumppanien avulla uudistuksille on kuitenkin nähtävissä nopea takaisinmaksuaika ja IT-ympäristö, joka kehittyy samassa tahdissa liiketoimintamme kanssa, Aitavaara summaa.  

Autovahinkokeskus Oy (AVK) on vuonna 1966 perustettu, vaurioituneiden ajoneuvojen realisointiin erikoistunut yritys. Vuosittain AVK realisoi 20 000 lunastettua ajoneuvoa sekä niistä purettuja hyväkuntoisia ja laatutarkastettuja purkuosia. Palveluihin kuuluvat myös logistiikkaan, vahinkotarkastukseen sekä ajoneuvojen tekniseen tutkintaan liittyvät palvelut.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nebula Oy

Tiedot

Tilaaja: Autovahinkokeskus Oy (AVK)

Lisätietoja

Yritysprofiili Nebula kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Nebula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nebula - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nebula - Muita referenssejä

Nebula - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Nebula kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia