Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autotalo Hartikainen sai puheluruuhkat hallintaan

ReferenssiBenemenin matkapuhelinliittymät ja takaisinsoittopalvelu sekä raportit, jotka kattavat kaikki yhtiön asiakaskontaktit, ratkaisivat Autotalo Hartikaisen henkilöstön tavoitettavuuden ongelmat ja paransivat asiakaskokemusta.

Autotalo Hartikaisen autoliiketoiminta alkoi vuonna 1984 Joensuussa. Nykyisin yhtiö omistaa neljä autotaloa Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa. Hartikainen on 10 automerkin jälleenmyyjä ja tarjoaa 15 merkille täydelliset merkkihuollon palvelut. Autoilijan lisäpalveluina löytyvät myös vauriokorjaamo, autopesu sekä rengashotelli.

Yhtiön autotalot Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Kainuussa ovat toiminta-alueensa johtavia autoliikkeitä.

Tähtäimessä parempi asiakaskokemus ja tavoitettavuus


Kun keskustelut Benemenin kanssa aloitettiin, Autotalo Hartikaisen tarvelistalla olivat sekä asiakaskokemuksen että tavoitettavuuden parantaminen. Kokonaiskuvan saaminen asiakasyhteydenpidosta koettiin vaikeaksi, koska järjestelmät olivat irrallisia, eikä yhtenäistä tietoa ollut saatavilla.

Ennen Benemenin pilvipalvelua yhtiöllä oli käytössään mobiilivaihde ja lisäksi erillinen takaisinsoittojärjestelmä. Koska näillä järjestelmillä ei ollut yhteyttä toisiinsa, toiminnan tehokkuudesta kertovaa raportointiakaan ei ollut mahdollista saada.

Ruuhkahuiput hallintaan

Tietynlaiset ruuhkahuiput ovat autoalalle tyypillisiä. Keväisin ja syksyisin renkaidenvaihto aiheuttaa suman huollon puolelle ja palvelunumerot soivat tiuhaan tahtiin. Pitkin vuotta myös maanantaiaamuisin tulee puheluiden ruuhkapiikkejä”, jälkimarkkinointipäällikkö Mika Rissanen Autotalo Hartikaiselta kertoo.

Yhtiölle on kuitenkin tärkeää, että asiakas ei jää ilman palvelua vain sen vuoksi, että puhelinlinja ei ole vapaana. Siksi takaisinsoittopalvelu on hyväksi koettu ratkaisu.

Benemenin palveluratkaisu pitää sisällään matkapuhelinliittymät vajaalle sadalle Autotalo Hartikaisen työntekijälle sekä takaisinsoittopalvelun.

”Erityisesti huollon puolella olemme erittäin tyytyväisiä takaisinsoittopalvelun toimivuuteen ja asiakkailta on saatu hyvää palautetta”, huoltojohtaja Taisto Leinonen kertoo. ”Palvelun toimivuutta on tukenut myös tehtävien osittainen uudelleenorganisointi, jolloin puhelinpalveluun olemme voineet kohdentaa lisää henkilöresursseja.”

Tuloksena toivottua kehitystä

Henkilöstön tavoitettavuus on parantunut Benemenin matkapuhelinliittymien avulla ja työntekijät näkevät myös, milloin kollega on vapaana vastaamaan puheluun tai milloin hän on varattuna.

Benemenin pilvipalvelun vahvuutena on lisäksi koko yhtiön asiakaskommunikaation kattava raportointi, jota voidaan käyttää yhtiön palveluiden kehittämiseen ja johtamiseen. Sen avulla nähdään muun muassa, miten nopeasti palvelusarjoihin on pystytty vastaamaan.

”Tuntuu todella hienolta nähdä, että olemme voineet auttaa Autotalo Hartikaista saavuttamaan ne asiakaspalvelun tavoitteet, joista keskustelimme myyntivaiheessa. Konkreettista tulosta on saatu aikaan, kun takaisinsoittopalvelu on taltuttanut puheluruuhkia ja kattava raportointi on antanut paremmat mahdollisuudet kehittää ja kasvattaa Autotalo Hartikaisen toimintaa”, myyntipäällikkö Janne Ruskovaara Benemeniltä sanoo.

Benemenin palvelut ovat olleet yhtiön käytössä vuodesta 2016 alkaen. Vuoropuhelu Autotalo Hartikaisen ja Benemenin välillä jatkuu, seuraavaksi paneudutaan siihen, mitä hyötyjä puheluiden älyreititys voisi tuoda yhtiölle.


Voimmeko auttaa yritystäsi tehostamaan yhteydenpitoa?

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Benemen logo

Tiedot

Tilaaja: Autotalo Hartikainen
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Ruskovaara janne.ruskovaara@benemen.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Benemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

asiakaskokemus
asiakaspalvelu
puheluruuhka

Siirry yrityksen profiiliin Benemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Benemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen - Muita referenssejä

Benemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia