Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automatisoi yrityksesi laskuprosessi – Invenco Software Oy:n tekoälyratkaisu käsittelee kansainvälisetkin laskut

Bloggaus

Tekoälyratkaisu automatisoi yrityksesi toimistotyötä, oppii suoraan nykyisistä toimintatavoista ja poistaa rutiininomaisen työn.

Hiljainen ahertaja lukee pdf-dokumentit ja skannatut laskudokumentit konenäön avulla, tulkitsee tiedot ja tekee tarvittavat tiliöinnit. Kone tekee siis ison osan tavanomaisesta rutiinityöstä itsenäisesti.

Kehittyneeseen tietotekniikkaan perustuvilla ratkaisuilla pystytään automatisoimaan iso osa niin paperisten kuin sähköistenkin dokumenttien prosesseista, jotka nyt tehdään ihmisvoimin. Invenco Software Oy:n tekoälyratkaisu saadaan nopeasti käyttöön — eikä se vaadi isoa IT-projektia.

Laskujen käsittely tehostuu

Jos yrityksesi käsittelee paljon vaativia taloushallinnon dokumentteja kuukausittain, on laskujen automaattinen käsittely vaikeaa. Laskut saattavat olla hyvin vaihtelevissa muodoissa, paperilta skannattuina tai sähköpostiliitteinä. Tekoälyratkaisu pystyy käsittelemään automaattisesti jopa neljä viidestä saapuvasta laskusta. Ja koska äly oppii koko ajan, tehokkuus vain paranee ja paranee.

Käyttöönotto on helppoa: ratkaisu vaatii vain yrityksen aiemman tilikauden laskuaineiston, josta äly analysoi tiedot koneellisesti. Analyysi ei vaadi asiantuntijoiden ohjausta. Kun järjestelmä lähtee toimimaan, äly oppii prosessin mukana; järjestelmä oppii taustalla. Jokainen korjaus neuvoo älyä parantamaan toimintaansa.

Automaation voi laajentaa yrityksen muihinkin prosesseihin

Automaatio ostolaskuprosesseissa kehittyneen tietotekniikan avulla on tulevaisuutta ja luo mahdollisuuksia laajentaa automaatiota muihinkin yrityksen prosesseihin. Invenco Software Oy tarjoaa automaattisia työkavereita jatkossa muuallekin.

Invenco Softwaren tekoälyratkaisu voidaan räätälöidä helpottamaan muitakin rutiiniluonteisia tehtäviä, joissa joudutaan tutkimaan dokumenttimassasta tietoja. Konenäkö voi etsiä dokumenttimassasta haluttuja tietoja, kuten tunnistetietoja, joita voidaan sitten hyödyntää yrityksen ERPissä.

Datavetoinen konenäkö ja tekoäly ei vaadi kalliita IT-projekteja, vaan kehittynyt tietotekniikka oppii suoraan nykyisistä toimintatavoista ja poistaa rutiininomaisen työn.

Lisätietoa Invenco Software Oy:n tekoälyratkaisusta:

Juha Jokitulppo

Tuotekehitysjohtaja

juha.jokitulppo@invenco.fi

Puh. +358 40 821 1645

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

AI taloushallinnossa
Ostolaskujen käsittelyn automatisointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia