Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automaatio tuottaa lisää arvoa yrityksen liiketoimitaan

Bloggaus

Älykkään automaation avulla voidaan tehdä tehokkaita päätöksiä, kasvattaa työn laatua, vähentää riskejä ja kustannuksia.

 

Nykyään prosessiautomaation avulla yritykset ovat voineet maksimoida tuottavuuden ja virtaviivaistaa prosessit. Sisua Digital on monikansallinen yritys, joka on spin-off maineikkaasta suomalaisesta konsultointiin erikoistuneesta yrityksestä – ja nykyään omistautunut digitaaliseen transformaation huippuluokan RPA-tekniikoilla.

 

Jatkuva konsultaation aihe asiakkailla oli tuottavuuden ja laadun parantaminen, sekä kustannusten alentaminen. Tästä seurasi yrityksen päätös erikoistua vuonna 2014 ohjelmistorobotiikkaan sekä älykkääseen automaatioon.

 

Sisua Digitalin chileläisen tytäryhtiön toimitusjohtaja Alan Bersteinin mukaan, prosessien onnistuneella automatisoinnilla, oragnisaatioilla on mahdollisuus tavoittaa suuria hyötyjä. Näin yritys pysyy valppaana markkinoita ja asiakkaita kohtaan.

 

"Tämä lisää tuottavuutta, sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tyytyväisyyttä. Lisäksi meillä on käytössä on oikeanlainen menetelmä sekä kokemusta, jotka takaavat projektin onnistumisen, vaikka tutkimusten mukaan 30-60% automaatiohankkeista ei saavuta toivottuja tuloksia”, hän sanoo.

 

Kuinka Sisua Digital kehittää prosesseja?

 

Sisua Digital tarjoaa täyden valikoiman erilaisia ​​palveluja sekä liiketoimintaprosessien automaatiotyökaluja, mahdollisuuksien tunnistamisesta automaation kehittämiseen sekä tuotantorobottien ylläpitoon.

 

"Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä lisäämään tuottavuutta tehokkaalla automaatiolla. Todistetulla menetelmällämme tunnistamme ja analysoimme prosessiautomaation mahdollisuudet: RPA (Robotic Process Automation), AI (Articial Intelligence) sekä koneoppiminen (ML eli Machine Learning). AI- ja ML-teknologiat sopivat haastavammille käyttökohteille, jotka edellyttävät tekoälyä. Tarjoamme myös työkaluja automaation vaikutusten ja tulosten mittaamiseen", hän sanoo.

 

Bersteinin kertoo automaation lisäävän arvoa yrityksen liiketoiminnalle. Optimoimalla ja nopeuttamalla prosesseja ihmisille jää enemmän aikaa olennaiseen, esimerkiksi analysointiin ja ajatteluun.

 

"Nykyään suurin osa työntekijöistä keskittyy vain päivittäisiin rutiinitehtäviin, ja tämän tulisi muuttua", sanoo Berstein.

 

Berstein toteaa, että nykyään yritysten on keskityttävä lisäarvon luomiseen, ja siksi on tärkeää kohdistaa resurssit ja työntekijät liiketoiminnan ydinosaamisiin.

 

”Näitä voivat olla asiakaspalvelu sekä tuote- ja palvelukehitys. On tärkeää käyttää inhimillistä älykkyyttä tärkeämpiin lisäarvoa tuoviin tavoitteisiin. Robotit puolestaan auttavat tehostamaan manuaalisia prosesseja, pienentämään riskejä poistamalla virheitä ja lisäämään joustavuutta markkinoiden uusien haasteiden edessä", kuvailee Berstein.

 

"Olemme samanlaisessa tilanteessa, kuin Henry Ford päättäessään vuonna 1914 maksaa työntekijöilleen kaksinkertaisen palkan ja samalla lyhentää työaikaa. Tämä toiminta ei ollut suosittu yritysten keskuudessa, mutta se lisäsi tuottavuutta ja voitot kaksinkertaistuivat vain kahdessa vuodessa. Muut yritykset lopulta seurasivat perässä. Asianmukaisilla muutoksilla yritykset voivat saavuttaa tehokkaampaa toimintaa", toteaa toimitusjohtaja.

Pinterest
Sisua Digital logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sisua Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Myynti
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Sisua Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sisua Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Sisua Digital - Muita referenssejä

Sisua Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia