Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autismi ja uni tietosivusto

ReferenssiJoulukuussa 2020 pitkäaikainen asiakkaamme Biocodex Oy pyysi meiltä tarjousta Autismi ja uni -tietosivuston suunnittelusta ja toteuttamisesta. Asiakkaalla oli valmiiina alustavia suunnitelmia rakenteen ja ulkoasun osalta, joita kävimme yhdessä projektin aloituspalaverissa läpi. Näiden ideoiden pohjalta lähdimme jatkojalostamaan suunnitelmia toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tulevan sivuston tavoitteena oli tarjota tietoa autismikirjoon kuuluvan lapsen unettomuudesta ja sen vaikutuksesta koko perheen hyvinvointiin ja elämänlaatuun. Sivustolta tulisi löytyä tietoa, neuvoja, työkaluja ja materiaaleja, joita perheet voivat käyttää avuksi arjessaan.

Suunnittelukierroksen jälkeen aloitimmme toteutuksen tekemisen WordPress-julkaisujärjestelmään.

Projektiin edetessä sivustolle lisättiin myös unilaskuri asiakkaan ideoiman rungon pohjalta. Laskurin avulla voi nopeasti tarkistaa lapsen iän mukaisen unen määrän riittävyyden. Sivustolta löytyy erilaisia ladattavia materiaaleja, joita perheet voivat käyttää avuksi arjessaan.

Asiakas oli etsinyt ilmeeseen sopivia kuvia valmiiksi kuvapankista, joiden lisäksi ehdotimme paria samanhenkistä kuvaa. Asiakas tuotti sivuston tekstit ja lisäsi itse sivuston kuvat, tekstit ja ladattavat materiaalit. Sisältöjen lisääminen oli helppoa – olimme pitäneet jo ennen tätä käyttökoulutuksen sivuston hallinnasta. Asiakas sai myös käyttöoppaan, jossa oli tarkat ohjeet eri sisältöjen lisäämiseen sivustolle.

Projekti onnistui hyvin ja voimmekin ilolla esitelläkin nyt projektin lopputulosta työnäytteissämme.

Tuloksena on tiivis tietopaketti autismista ja unesta, joka ohjaa perheitä hakemaan oikeaa tietoa ja apua arkeensa. Sivuston käyttö on helppoa ja sen sinertävä ulkoasu unikuvineen sopii hyvin aihepiiriin.

Asiakas on ollut tyytyväinen projektin lopputulokseen. Jatkamme sivuston ylläpidon, hostauksen ja jatkokehittämisen parissa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Biocodex Oy
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia