Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Autamme Gutly Foods -startupia rakentamaan automatisoitua liiketoimintaa

ReferenssiGutly Foods on startup, joka tähtää heti alusta kansainvälisille markkinoille. Suomalainen yritys tarjoaa kuukausitilauksiin perustuvaa palvelua, jossa kuiturikkaita Gutly Foods -aamiais- ja välipalatuotteita toimitetaan asiakkaalle kotiin. Tuotteet on suunniteltu auttamaan asiakkaita lisäämään kuidun määrää ruokavaliossaan ja elämään paremmin päivittäisessä elämässään.

Startup kehittää asiakkailleen entistä räätälöidympiä tuotteita perustuen tieteelliseen tutkimukseen, dataan ja asiakasymmärrykseen. Tavoitteena on luoda täysin digitaalinen, automatisoitu ja skaalautuva liiketoimintamalli. Digitaalinen liiketoiminta-alusta tulee toimimaan ainoana myyntikanavana, ja mahdollistaa syvien asiakassuhteiden rakentamisen ja datan keräämisen, jonka avulla asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin.

Digitaalista liiketoimintaa kehitetään iteratiivisesti prosessijohtoisella lähestymistavalla. Tämä tarkoittaa, että prosessit rakennetaan asiakastarpeista lähtien sisäänpäin kohti tuotantoa. Liiketoiminta-alustaa rakennetaan siten, että liiketoiminnan kriittiset osat voidaan testata aikaisin kevyillä investoinneilla, ja sen perusteella kehittää arkkitehtuuria eteenpäin. Jatkuvasti, Gutly Foods etenee kohti korkealaatuista arkkitehtuuria, joka skaalautuu liiketoiminnan mukana. 

TX Tomorrow Explored toimii digimentorina, joka auttaa Gutly Foodsia tekemään tiedostavia teknologiavalintoja. TX auttaa selvittämään mitkä ratkaisut, järjestelmät ja tietokannat palvelevat liiketoimintaa nyt ja mitä tarvitaan tulevaisuudessa. IT-arkkitehtuurisuunnitelmaa päivitetään sitä mukaan, kun liiketoiminta kasvaa ja laajenee. 

Tavoitteena on rakentaa alusta, jossa kaikki liiketoimintaprosessit ovat digitaalisia ja voidaan automatisoida. Alustaa rakennetaan käyttäen olemassaolevia, valmiita ratkaisuja ja open-source teknologioita siellä missä mahdollista, ja räätälöityjä ratkaisuja tarvittaessa. Camunda on työkalu, joka sitoo prosessin yhteen lähtien tilaus-toimitusprosessista markkinointiautomaatioon ja asiakaskokemuksen hallintaan. 

Kun liiketoimintaprosessit ovat täysin digitaalisia ja tilaus tapahtuu verkossa, alustan luotettavuus ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä. Tietokannat ja datan analysointi on isossa roolissa, kun paljon dataa kertyy omasta myyntikanavasta. Uusille markkinoille laajentuessa tietty määrä joustavuutta on tarpeen. Vaikka prosessi pysyy vakiona, ratkaisut voivat olla markkinakohtaisia tarvittaessa. 

Työmme tuloksena Gutly Foodsilla on teknologiavalinnoissaan kokoajan käsitys siitä mitä tapahtuu nyt, seuraavaksi ja tulevaisuudessa. He tietävät, mitkä ratkaisut palvelevat pitkälla aikavälillä, mitä pitää korvata, ja mitä seuraavat vaiheet vaativat resursseiltaan ja kustannuksiltaan.

Tutustu Gutly Foods -yritykseen heidän verkkosivullaan.

Suosittelija:

"Olimme startuppina hieman poikkeuksellisesti rakentamassa digitaalista liiketoiminta-alustaa ja sille arkkitehtuuria heti alusta lähtien. Iso kuva on rakennettu itse, mutta tekniseen puoleen tarvitsimme oikean mittakaavan ja liiketoimimallin kokemusta omaavan kumppanin. Myös kokemus avoimen lähdekoodin ratkaisuista oli meille tärkeää. Etenemismallimme on toiminut hyvin ja versio 0.9 on nyt tulilla. Jatkon suunnittelua helpottaa paljon nyt syntynyt ymmärrys vaiheen 2.0 vaatimista ratkaisuista, kustannuksista ja resurssitarpeesta."

Mika Aalto, Co-Founder & Head of Platform

Pinterest
Referenssin infoboxi
TX - Tomorrow Explored logo

Tiedot

Tilaaja: Gutly Foods Oy
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jarmo Suoranta +358 400 958 991

Lisätietoja

Yritysprofiili TX - Tomorrow Explored kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Java
Javascript
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Liiketoimintaprosessien automaatio
prosessien digitalisoiminen
prosessien mallintaminen
prosessien mallinnus
prosessien automatisoiminen
prosessien automatisointi
prosessiautomaatio

Siirry yrityksen profiiliin TX - Tomorrow Explored kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TX - Tomorrow Explored - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

TX - Tomorrow Explored - Muita referenssejä

TX - Tomorrow Explored - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia