Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aurajoki valitsi Huubian Business Intelligence-työkalukseen

BloggausTeollisuuden pinnoiteratkaisuiden ja infran konepajatuotteiden ammattilainen Aurajoki Oy sekä tiedolla johtamisen palveluyhtiö Visionbay Solutions Oy ovat aloittaneet yhteistyön Business Intelligence -palvelun käyttöönottamiseksi. Käyttöönotettava ratkaisu mahdollistaa liiketoiminnan dataan perustuvan päätöksenteon ja johtamisen sekä niihin liittyvän prosessikehityksen Aurajoki-konsernissa. Ratkaisun keskiössä on Visionbay Solutionsin kehittämä Huubia-sovellus, joka luo pohjan konsernin toiminnan tehostamiselle ja kannattavalle kasvulle.

”Palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla tulee Aurajoen olla oman alansa edelläkävijä. Nykyaikainen yritys kehittyvässä teollisessa markkinassa tarvitsee älykkäitä ratkaisuja johtamisen tueksi sekä liiketoiminnan kehittämiseksi”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Päivi Hakala.

”Valitsimme Visionbay Solutionsin kumppaniksemme, koska jo ensi keskusteluista alkaen huomasimme yrityksellä olevan paitsi vahva osaaminen BI:stä, myös syvällinen ymmärrys yrityksen raportoinnin tietotarpeista. Visionbay Solutionsin kanssa emme saa vain hyvää raportointijärjestelmää, vaan myös loistavan sparraajan raportoinnin kehittämiseen, minkä avulla saamme nostettua yrityksemme raportoinnin uudelle tasolle”, kertoo Aurajoki Oy:n talous- ja hallintojohtaja Katja Ahti.

”Olen tyytyväinen, että kaksi vastuullista suomalaista toimijaa ovat löytäneet toisensa. Tehtävämme on jatkossa auttaa Aurajokea menestymään omassa liiketoiminnassaan tuomalla pöytään kokemuksemme ja osaamisemme tiedolla johtamisen sovelluksista – jatkuvana palveluna”, tiivistää Visionbay Solutions Oy:n myyntijohtaja ja osakas Lauri Vornanen.

 

Aurajoki-konserni on metalliteollisuuden pinnoitusratkaisuihin, teollisiin palveluihin ja infran konepajatuotteisiin erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 180. Aurajoki-konsernin tehtaat sijaitsevat Aurassa, Kannonkoskella, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja Turussa sekä Daugmalessa Latviassa.

Visionbay Solutions on Business Intelligence -palveluun keskittynyt ohjelmisto- ja palveluyritys, joka tarjoaa Suomen parasta tiedolla johtamisen palvelua. Yrityksen palvelukokonaisuudella huolehditaan asiakkaiden koko BI-prosessista, käytöstä ja ympäristön elinkaaresta. Asiakaskunta koostuu kasvuhakuisista pk-yrityksistä ja konserneista.

 

Lisätietoja:

Aurajoki Oy, talous- ja hallintojohtaja Katja Ahti, puh. 040 663 2326 (www.aurajoki.fi)  

Visionbay Solutions Oy, myyntijohtaja Lauri Vornanen, puh. 040 770 9219 (www.visionbay.fi)

Pinterest
Visionbay Solutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Huubia

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visionbay Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Visionbay Solutions - Muita referenssejä

Visionbay Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia