logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

AUMA Finland Oy säästi aikaa ja vaivaa: Telian asiantuntijat hoitivat sisäverkon kaapeloinnin

ReferenssiAUMA Finland Oy tarvitsi apua valokuidun kaapelointityössä, jotta he saivat yrityksen sisäverkon toimimaan oikein. Samalla kun Telian asiantuntijat asensivat kaapeloinnin kuntoon, yritys pystyi rauhassa keskittymään liiketoimintaansa.

AUMA Finland Oy on saksalaisen AUMA Riester GmbH & Co KG:n vuonna 1977 perustama tytäryhtiö, joka edustaa AUMA sähkötoimilaitteita Suomessa. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 20 henkilöä Suomessa.

Kun tarve kaapelointityölle tuli esiin, yritys päätyi Telian asiantuntijapalveluiden apuun. AUMA halusi varmistaa, että kaapelointityö tulisi tehtyä ammattitaitoisesti ja sovitun aikataulun puitteissa. Lisäksi yritys halusi taata, että sen työntekijät voivat rauhassa keskittyä omiin töihinsä sillä aikaa, kun asiantuntijat hoitavat kaapeloinnin.

”Emme olisi itse pystyneet tekemään asennusta, sillä se vaatii paljon aikaa ja olisimme varmasti tehneet virheitä sen tekemisessä. Halusimme siirtää kaapelointityön asiantuntijoille, jotta pystyimme itse keskittymään olennaiseen, eli yrityksemme arjen pyörittämiseen”, pohtii AUMA Finland Oy:n IT-asiantuntija Veikko Valo.

”Asiantuntijoidemme tehtävänä on ensin varmistaa palvelun käytön edellytykset. Kartoitamme tilanteen ja listaamme havaitsemamme puutteet. Usein asiakas tarvitsee meiltä myös asiantuntijapalveluita eikä ainoastaan sen peruspalvelun, jonka hän alun perin tilasi”, selventää Telian asiantuntijapalveluiden tarjoamavastaava Janne Valtanen.

Telian asiantuntijoilta on mahdollista saada apua konsultointiin, projektinhallintaan sekä palveluiden hallintaan. Huippuasiantuntijat sekä laajat alihankkijaverkostot ovat jatkuvasti asiakkaan tukena. Asiantuntijoiden tavoitteena on kehittää asiakasyrityksen liiketoimintaa vastaamaan tämän päivän jatkuvasti muuttuviin olosuhteisiin, huomioiden kuitenkin samalla tiukat tietoturvallisuuden vaatimukset.

”Saksalaisella emoyhtiöllämme on tiukat tietoturvallisuusvaatimukset siitä, että verkon avainvarmenteen pitää olla reilusti yli 250 merkkiä pitkä. Aikaisempi toimittajamme ei pystynyt vastaamaan näihin vaatimuksiin, mutta onneksi Telian kanssa pystyimme itse määrittelemään pidemmän varmenteen”, kertoo Valo.

”Myös hintalapultaan asiantuntipalvelun käyttäminen tuntui edulliselta verrattuna siihen, että olisimme itse käyttäneet paljon aikaa ja vaivaa asennuksen tekemiseen. Kaiken lisäksi saimme mielenrauhan siitä, että asiantuntijat hoitavat työn sataprosenttisen ammattitaitoisesti”, jatkaa Valo.

Haaste
AUMA Finland Oy tarvitsi apua valokuidun kaapelointityössä, jotta he saivat yrityksen sisäverkon toimimaan mahdollisimman nopeasti ja oikein. Lisäksi yrityksen saksalaisella emoyhtiöllä oli tiukat tietoturvavaatimukset sisäverkon käyttöön liittyen.

Ratkaisu
Yritys päätyi Telian asiantuntijapalveluun, koska he halusivat varmistaa, että kaapelointi tulee tehtyä oikeaoppisesti. Asiantuntijoiden avulla työ oli mahdollista tehdä sovitun aikataulun puitteissa kuitenkin niin, että se huomioi saksalaisen emoyhtiön määrittämät tietoturvavaatimukset.

Hyödyt
AUMA Finland Oy:n työntekijät pystyivät rauhassa keskittymään yrityksensä arjen pyörittämiseen sillä aikaa, kun asiantuntijat hoitivat kaapeloinnin. Samalla työntekijät saivat mielenrauhan siitä, että asennus tehdään varmasti oikein.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: AUMA Finland Oy

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

sisäverkko
kaapelointi
verkko
verkottaminen
asiantuntija
valokuituyhteys
internetyhteys
yritysverkko
tietoturvallisuus
IT-konsultointi
ict-konsultointi

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia