Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Attido on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

BloggausGreat Place to Work Finland on jälleen valinnut Suomen parhaat työpaikat pienten, keskisuurten ja suurten työpaikkojen sarjoissa. Tulokset julkistettiin eilen illalla Parhaat työpaikat 2020 – gaalassa Helsingin Messukeskuksessa. Neljättä kertaa tutkimukseen osallistunut Attido nosti sijoitustaan viime vuodesta kaksi pykälää ollen tällä kertaa keskisuurten yritysten sarjassa 25:s.

Great Place to Work -tutkimukseen osallistui tällä kertaa kaikkiaan 150 organisaatiota, joissa työskentelee noin 30 000 työntekijää. Työpaikkojen vertailu perustuu yrityksissä toteutettavaan Trust Index -henkilöstökyselyyn sekä Culture Audit -selvitykseen johtamiskäytännöistä. Näistä kahdesta henkilöstön mielipiteelle annetaan tutkimuksessa johtamiskäytäntöjä suurempi painoarvo.

”Hyvän työpaikan rakentaminen on Attidon johdon arvovalinta. Attidolla on myös sitouduttu aidosti ja pitkäjänteisesti hyvän työpaikan rakentamiseen. Sen ansiosta on rakentunut aito, avoin ja matalahiearkinen yrityskulttuuri, missä työntekijä kokee arvostusta. Tutkimustuloksemme mukaan Attidolla otetaan huomioon työntekijöiden yksilöllinen elämäntilanne ja pyritään monin eri tavoin pitämään työtä ja muuta elämää balanssissa”, Petra Helle-Kari, Great Place To Workilta kommentoi.

HENKILÖSTÖ AKTIIVISESTI MUKANA LUOMASSA JA RAKENTAMASSA ATTIDO 2.0:AA

Vuosi 2019 toi mukanaan ison muutoksen, kun heti vuoden alussa Attido Oy ja taloushallinnon automaatioratkaisua kehittävä Aico Oy eriytettiin kahdeksi erilliseksi ja itsenäiseksi yritykseksi. Attidon kannalta tämä oli ikään kuin paluu juurille. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2001 ERP-projektitalona ja on siitä lähtien rakentanut ymmärrystä IT:n ja liiketoiminnan välille tuomalla markkinoiden parhaat toiminnanohjauksen ja tiedolla johtamisen ratkaisut asiakkaiden avuksi.

”Menestys tehdään yhdessä ja kiitos tästä upeasta listasijoituksesta kuuluu kaikille attidolaisille! Kuluneen vuoden aikana olemme tarkentaneet fokusta ja strategiaamme. Olemme tehneet johdonmukaisesti työtä yhdessä henkilöstön kanssa ja pitäneet kunnia-asiana sitä, että tehdyistä lupauksista ja päätöksistä pidetään kiinni”, Attido Oy:n toimitusjohtaja Mikko Jääskeläinen kertoo.

”Sinä olet kokemus – työryhmän kautta jokaisella attidolaisella on ollut halutessaan mahdollisuus osallistua kehitystyöhön”, Attidon henkilöstöstä ja kulttuurin kehittämisestä vastaava Kaisa Hyvärinen jatkaa.

”Erityisen tyytyväinen täytyy olla tutkimustuloksessa nähtäviin hyviin arvioihin luottamukseen ja itseohjautuvuuteen liittyen. On ilahduttavaa huomata, että vuosien aikana tehty sisäinen kehitystyö ja panostukset avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen tuottavat tulosta”, Hyvärinen sanoo.

Attido Oy:llä työskentelee tällä hetkellä reilut 80 tietojärjestelmien ja ohjelmistotekniikan asiantuntijaa Suomessa ja Latviassa. Yrityksen tavoitteena on olla alan paras työpaikka tekijöilleen, minkä takia työtä organisaation ja henkilöstön kehittämiseksi tullaan jatkamaan aktiivisella ja systemaattisella otteella myös tulevaisuudessa.

Pinterest
Attido Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Attido kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Great Place to Work

Siirry yrityksen profiiliin Attido kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Attido - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido - Muita referenssejä

Attido - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia