logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Attendo valitsi Paletten ratkaisut markkinoiden parhaina

Referenssi”Kun aloimme etsiä uutta ratkaisua ostolaskujen käsittelylle, kartoitimme niin sanonut must-have – ja nice-to-have -vaatimukset. Meille tärkeitä asioita oli mm. käyttäjien ja käyttöoikeuksien monipuolinen hallinta, laskujen monipuoliset tiliöintisäännöt, toistuvaislaskujen automatisointi sekä käyttäjille helppo käyttöliittymä. Tutkimme useita ratkaisuja ja Palette nousi heti selkeästi esille. Lisäksi halusimme ratkaisun, jota voidaan myöhemmin laajentaa hankintamodulilla”, toteaa Attendo Suomi -konsernin talousjohtaja Merja Saurus.

Attendo Suomi -konsernissa on yli 60 osakeyhtiötä ja vuositasolla laskuja kiertää noin 85 000. Konsernin tavoitteena on saada automatisoitua suuri määrä säännöllisiä toistuvaislaskuja ja vapauttaa henkilökunnan aikaa tärkeämpiin tehtäviin. Laskujen riittävä automatisointi ei ollut mahdollista käytössä olevalla ratkaisulla.

”Palette kuunteli tarpeitamme ja valmistautui hyvin tapaamisiimme. Meille tuli vaikutelma hyvästä yhteistyömeiningistä. Erityisen vaikutuksen meihin teki Paletten halukkuus kehittää ratkaisua tekniikan puolesta ja lainsäädännön vaatimista lähtökohdista. Annoimme Palettelle uuden merkittävän tuotekehitysidean, joka on jo viety eteenpäin konsernitasolla”, jatkaa Merja Saurus.

”Yhteistyö Attendon kanssa on alusta alkaen ollut sujuvaa ja avointa. Attendon uudistushaluisuus ja taloushallinnon henkilöiden ammattitaito luovat erinomaisen pohjan onnistuneelle projektille ja pitkäaikaiselle kumppanuudelle”, kommentoi Palette Software Oy:n toimitusjohtaja Juha Väänänen.

Attendo Suomi -konserni hankki Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun. Paletten ratkaisu pystyy automatisoimaan koko hankinnasta maksuun -prosessin linkittämällä yrityksen hankinnat saapuviin laskuihin. Laskut voidaan täsmäyttää automaattisesti otsikko- tai rivitasolla ja tarvittaessa lähettää hyväksymiskierrokselle.

”Meiltä oli monta taloushallinnon ammattilaista arvioimassa ratkaisuja ja niiden toiminnallisuuksia. Paletten ratkaisu on useilla osa-alueilla muita parempi. Olimme yksimielisiä Paletten ylivoimaisuudesta ja päätös syntyi nopeasti. Halusimme parhaan mahdollisen markkinoilla olevan hankinnasta maksuun –ohjelmiston. Siksi valitsimme Paletten”, Merja Saurus kiteyttää.

Attendo-konserni on Pohjoismaiden suurin terveydenhuolto- ja hoivapalveluyritys. Attendo Suomi on Attendo-konsernin alaisuudessa toimivia yksityisiä sosiaali- ja terveyspalveluyrityksiä hallinnoiva yritysryhmä. Se toimii perusterveydenhuollon, hoivan, työterveyshuollon, suun terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon alalla. Vuonna 2015 Attendo Suomen liikevaihto oli 452 miljoonaa euroa, työllisti 7 750 työntekijää ja oli liikevaihdollaan alansa suurin yritys vuonna 2015. www.attendo.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Attendo

Lisätietoja

Yritysprofiili Palette Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia