Attendo valitsi Paletten ratkaisut markkinoiden parhaina

Referenssi”Kun aloimme etsiä uutta ratkaisua ostolaskujen käsittelylle, kartoitimme niin sanonut must-have – ja nice-to-have -vaatimukset. Meille tärkeitä asioita oli mm. käyttäjien ja käyttöoikeuksien monipuolinen hallinta, laskujen monipuoliset tiliöintisäännöt, toistuvaislaskujen automatisointi sekä käyttäjille helppo käyttöliittymä. Tutkimme useita ratkaisuja ja Palette nousi heti selkeästi esille. Lisäksi halusimme ratkaisun, jota voidaan myöhemmin laajentaa hankintamodulilla”, toteaa Attendo Suomi -konsernin talousjohtaja Merja Saurus.

Attendo Suomi -konsernissa on yli 60 osakeyhtiötä ja vuositasolla laskuja kiertää noin 85 000. Konsernin tavoitteena on saada automatisoitua suuri määrä säännöllisiä toistuvaislaskuja ja vapauttaa henkilökunnan aikaa tärkeämpiin tehtäviin. Laskujen riittävä automatisointi ei ollut mahdollista käytössä olevalla ratkaisulla.

”Palette kuunteli tarpeitamme ja valmistautui hyvin tapaamisiimme. Meille tuli vaikutelma hyvästä yhteistyömeiningistä. Erityisen vaikutuksen meihin teki Paletten halukkuus kehittää ratkaisua tekniikan puolesta ja lainsäädännön vaatimista lähtökohdista. Annoimme Palettelle uuden merkittävän tuotekehitysidean, joka on jo viety eteenpäin konsernitasolla”, jatkaa Merja Saurus.

”Yhteistyö Attendon kanssa on alusta alkaen ollut sujuvaa ja avointa. Attendon uudistushaluisuus ja taloushallinnon henkilöiden ammattitaito luovat erinomaisen pohjan onnistuneelle projektille ja pitkäaikaiselle kumppanuudelle”, kommentoi Palette Software Oy:n toimitusjohtaja Juha Väänänen.

Attendo Suomi -konserni hankki Paletten ostolaskujen käsittelyratkaisun. Paletten ratkaisu pystyy automatisoimaan koko hankinnasta maksuun -prosessin linkittämällä yrityksen hankinnat saapuviin laskuihin. Laskut voidaan täsmäyttää automaattisesti otsikko- tai rivitasolla ja tarvittaessa lähettää hyväksymiskierrokselle.

”Meiltä oli monta taloushallinnon ammattilaista arvioimassa ratkaisuja ja niiden toiminnallisuuksia. Paletten ratkaisu on useilla osa-alueilla muita parempi. Olimme yksimielisiä Paletten ylivoimaisuudesta ja päätös syntyi nopeasti. Halusimme parhaan mahdollisen markkinoilla olevan hankinnasta maksuun –ohjelmiston. Siksi valitsimme Paletten”, Merja Saurus kiteyttää.

Attendo-konserni on Pohjoismaiden suurin terveydenhuolto- ja hoivapalveluyritys. Attendo Suomi on Attendo-konsernin alaisuudessa toimivia yksityisiä sosiaali- ja terveyspalveluyrityksiä hallinnoiva yritysryhmä. Se toimii perusterveydenhuollon, hoivan, työterveyshuollon, suun terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon alalla. Vuonna 2015 Attendo Suomen liikevaihto oli 452 miljoonaa euroa, työllisti 7 750 työntekijää ja oli liikevaihdollaan alansa suurin yritys vuonna 2015. www.attendo.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy

Tiedot

Tilaaja: Attendo

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita julkaisuja

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tällainen on tulevaisuuden projektipäällikkö - ketterät menetelmät muuttivat projektinhallintaa
Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia