Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Atos ja HKScan laajentavat kumppanuuttaan uuden sukupolven IT-palveluihin

ReferenssiAtos ja HKScan ovat tehneet kolmen vuoden palvelusopimuksen IT-infrastruktuurin kokonaisvaltaisesta hallinnasta. Sopimus laajentaa aiempaa yhteistyötä ja sen tavoitteena on pienentää IT-kustannuksia ja lisätä kustannusjoustavuutta palvelun laadun säilyessä ennallaan.

HKScan ja Atos ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2014 alkaen. Uuden sopimuksen myötä HKScan voi uudistaa työskentelytapoja ja IT-kokonaisuuttaan. Pilviteknologia ja digitaalisen työskentelyn ratkaisut auttavat HKScania siirtymään ketterään infrastruktuuriin, joka tukee yrityksen From Farm to Fork -strategian toteutumista. Uusien innovaatioiden avulla HKScan luo turvallisen ja eriytetyn toimitusketjun sekä kehittää operatiivista ja kaupallista osaamistaan.

“Laajentamalla yhteistyötä Atoksen kanssa luomme lisäarvoa sekä HKScanille että asiakkaillemme”, sanoo HKScanin tietohallintojohtaja Pekka Kultanen. “Atoksen kokonaisvaltainen IT-infrastruktuurin hallinta tarjoaa vankan pohjan, jonka avulla voimme keskittää ja innovoida sovellusvalikoimaamme tulevaisuutta varten.”

“Atoksen strateginen tavoite on kasvaa Pohjoismaissa, vahvistaa pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaiden kanssa ja tuottaa lisäarvoa innovatiivisilla ratkaisuilla. Atoksella on erittäin hyvä suhde HKScanin kanssa ja olemme ylpeitä siitä, että HKScan luottaa kumppanuuteen ja kykyihimme myös tulevaisuudessa”, kertoo Atoksen Pohjoismaiden johtaja Harri Saikkonen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Atos IT Solutions and Services Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HKScan

Lisätietoja

Yritysprofiili Atos IT Solutions and Services kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Atos IT Solutions and Services kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Atos IT Solutions and Services - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atos IT Solutions and Services - Muita referenssejä

Atos IT Solutions and Services - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia