Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ASTQ Supply House verkkokauppauudistus

ReferenssiVerkkokauppa asiantuntijalle

ASTQ halusi uudistaa verkkopalvelunsa vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Tarvekartoituksen ja määrittelyn jälkeen tavoitteeksi asetettiin nykyaikaisen verkkokaupan luominen, jossa asiakkaan on helppo ostaa tuotteita. Koulutukset tuotaisiin uutena kategoriana asiakkaiden suoraan ostettaviksi. Tärkeää oli myös automatisoida manuaalisesti tehtävä tilausten siirto verkkokaupasta ASTQ:n toiminnanohjausjärjestelmään.

Tehoa myyntiin

Whitestone toteutti verkkopalvelun, joka mahdollistaa myynnin sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaille. Suunnittelun punaisena lankana oli myynnin lisääminen ja keskiostoksen kasvattaminen. Kun aiemmasta palvelusta pystyivät tilamaan ainoastaan valmiit laskutusasiakkaat, uudessa palvelussa asiakas pystyy rekisteröitymään itse ja tekemään tilauksen suoraan. Tietyt ammattikäyttöön tarkoitetut kemikaalit rajattiin vain yritysasiakkaiden tilattaviksi.

Sujuva ostokokemus

Asiakkaan ostoprosessia helpotettiin selkiyttämällä rakennetta ja nostamalla esiin suosituksia tuotteisiin liittyvistä tarvikkeista. ASTQ pystyy nyt myös tekemään nostoja kategorioiden tärkeimmistä tuotteista. Palveluun lisättiin monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehdot. Uutena ominaisuutena tuotiin mm. rahoituslaskuri arvokkaampien tuotteiden yhteyteen. Tukirahoituksen hakeminen onnistuu suoraan verkkokaupan kautta.

Automaatiolla helpotusta yrittäjän arkeen

Whitestonen suunnittelema verkkopalvelu keskustelee sujuvasti ASTQ:n Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Työntekijöiden ei tarvitse enää käyttää aikaa tilausten manuaaliseen siirtämiseen järjestelmien välillä. Varastosaldot ja myyntireskontra pysyvät automaattisesti ajan tasalla.

Yhteistyö jatkuu

"Valkoisten kivien" oli heti alusta lähtien helppo samastua ASTQ:n tinkimättömään ammattilaisen mentaliteettiin ja tekemisen meininkiin. Syntyi yhteinen into saada aikaan hyvä tulos. Kommunikaatio oli helppoa, ja projektin aikana syntyi kehitysideoita puolin ja toisin. Näistä suurin osa pystyttiin ottamaan toteutukseen mukaan projektin aikana. Tällä hetkellä yhteistyö jatkuu optimoinnin ja mainonnan parissa.

Siirry ASTQ:n verkkokauppaan. Tutustu Whitestonen verkkokaupparatkaisuihin.

Suosittelija:

Asko Seppälä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: ASTQ Supply House Oy
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Peter de jong

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia