Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Assetlab - kuvankoostamistyökalun kehitys

ReferenssiGeeklab on Helsinkiläinen Applen Appstoren ja Google Playstoren AB testaukseen erikoistunut yritys. Heillä on alusta, jolla pystyy helposti AB testaamaan esimerkiksi sovelluksien ikoneita, kuvia ja tekstejä. Assetlab oli ollut pitkään osa Geeklabin kehityssuunnitelma, mutta heillä ei ollut vaativan AB-testausmoduulin kehittämiseen vaadittavia resursseja. 

Assetlab on verkkosivupohjainen kuvankoostamis työkalu, joka on suunniteltu luomaan tuotantovalmiita kuvia mobiilisovellusten Appstore ja Playstore sivuille. Tuotteen loppukäyttäjät voivat helposti yhdistää omia grafiikoita ja nopeasti A/B testata eri yhdistelmiä.

Geeklab ulkoisti Assetlabin kehityksen SauceSoftille, joka onnistuneesti toteutti moduulin tekniset ja visuaaliset ominaisuudet. Teknisten ominaisuuksien lisäksi SauceSoft vastasi ulkonäön ja käyttäjärajapinnan toteutuksesta ja Geeklabin visuaalisen teeman pitämisestä yhtenäisenä.

"SauceSoft teki sen mitä jokainen SaaS -kehittäjä toivoisi että ulkoistettu tiimi tekisi, törkeän kovaa laatua, nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti"

- Jesse Lempiäinen, Geeklab Co-Founder & CEO

Asiakkaan tarpeiden kartoittamisen jälkeen kävimme kickoff-tapaamisessa läpi keskeiset tekniset ominaisuudet ja päätimme UI/UX:n toteutuksesta. Suunnitelman valmistuttua kävimme UI/UX suunnitelman kertaalleen asiakkaan kanssa läpi ja pienien korjauksien jälkeen aloitimme Assetlabin teknisen kehittämisen.

Assetlabin tekninen kehitys toteutettiin suunnitelman mukaan, jonka aika pidimme asiakkaaseen yhteyttä ja muutamia tapaamisia, joissa kävimme läpi kehityksen sujumista. Ohjelmiston frontend toteutettiin käyttäen reactia ja backend nodeJS:llä. 

Suosittelija:

"SauceSoft teki sen mitä jokainen SaaS -kehittäjä toivoisi että ulkoistettu tiimi tekisi, törkeän kovaa laatua, nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti."

Jesse Lempiäinen, Geeklab Co-Founder & CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
SauceSoft logo

Tiedot

Tilaaja: Geeklab
Ajankohta: 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili SauceSoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
React
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Docker
express

Siirry yrityksen profiiliin SauceSoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SauceSoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

SauceSoft - Muita referenssejä

SauceSoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia